Tantrakurs för par - massage

Detta är kursen för er som är nyfiken på vad tantramassage är och som vill veta mer. Bra om ni redan har kunskap kring tantra, tex har gått tantrakurs grund. Bra att veta om tantramassage!

Kursen är upplagd med en kväll ca 18.30-21 och en heldag ca 10-17 tex. fredag kväll och hela lördagen. ( ta hela helgen ledig, ni får en mängd övningar med er hem, som det kan vara bra att ha en extradag till att öva på)

 
På kvällen går vi igenom vad tantramassage är och vad det inte är och jag som håller i kursen berättar vad det har varit för mig och vilken skillnad det är i mitt liv. Vi går också igenom olika myter och föreställningar kring begreppet tantramassage och reder ut skillnaden mellan tantramassage och erotisk massage. Du får även prova på vad det kan vara för dig. I slutet av kvällen gör vi en beröringsövning för de som vill.. Alla övningar görs påklädda och allt är valfritt.
 
På heldagen fördjupar vi det vi har pratat om på fredagen, vi gör olka övningar och du får tips om hur du kan vara tantrisk och njuta mer både som par. Eftersom denna dag kommer att ha fokus på beröring kommer mer naken hud att exponeras, bra om du känner dig bekväm med det. Jag kommer att demonstrera "min" tantramassage på en medhjälpare och  sedan får du prova på din partner, under min guidning.
 
Kursen innehåller följande:
andningens betydelse
konsten att vara närvarande
medvetenhet - om att ta ansvar för sig själv
kärleksfull kommunikation
kärleksnycklar - verktyg att ta med hem
sinnlig beröring - att ge och ta emot
att skapa ett tantrakit
att tänka på vid tantramassage/ beröring

Anna Torsdotter heter jag  som håller kursen, jag är utbildad sexsibilitycoach och tantraterapeut och har jobbat med tantramassage och beröring sedan 2010. Jag har utvecklat min egen tantramassage som jag lär ut grunderna till på kursen. Läs mer om min verksamhet här.

Pris: inkl moms/par ( fika med rawfoodkaka, frukt och nötter, samt te ingår) lunch går vi ut och äter. 
Antalet platser är begränsade och anpassade efter rummets storlek. Dock minst 4 betalande par  
( Vill du gå en sådan här kurs,  har tillgång till en trevlig lokal, hemma hos dig eller ute på stan/ orten/ landet där du bor, hör av dig, 0709-203192! Jag kommer gärna och håller kursen hos dig)

Sista dag för anmälan ca 14 dagar innan kursstart! Säkra din plats genom att betala in summan via Swish 123 618 5748, via bankgiro 5784-2163 Vill du hellre ha faktura? Meddela via mail
Anmälan som är bindande görs till Anna Torsdotter på mail tantraliv@gmail.com eller via sms på 0709-203192