Hur-tantriskt-kan-det-bli

Ja först behöver du reda ut var tantra är och vad det skulle kunna innebära för dig. Jag får ofta frågan och  förstår att många blandar ihop tantra med sex, dvs att tantra är sex, eller iaf en form av sex. Det kan inte var mer fel. Precis som mindfullness är ett sätt att förhålla sig till livet är också tantra det. Tantra är sanskrit och betyder bl.a. livets väv och precis som livets väv innehåller allt, finns också allt i tantra.

Tantra är en kärleksfull acceptans till allt som är, vilket tilltalar mig mycket. Så att vara tantrisk är för mig att vara tillåtande till allt som är, en nog så inspirerande utmaning om man verkligen inte ska ha åsikter om allting, vilket kan vara nog så svårt.
Vad tantra är och vad det kan vara är något, jag skriver om i det första kursbrevet i min första webkurs som du kan läsa mer om här!

Kursen handlar om de fem viktigaste tantranycklarna, enkla verktyg till hur du kan var mer tantrisk, dvs accepterande till allt som är och använder du dessa enkla verktyg kan belöningen vara ett mer njutningsfull liv inklusive sexliv. För egen del gick jag min första tantrakurs 2009, sedan dess har jag praktiserat, övat och erfarit en massa ljuvliga fördelar med att leva mer tantriskt. Jag har också insett att det är så enkelt att de allra flesta någon gång i sitt liv faktiskt varit tantriska, utan att veta om det. Om det handlar också kursen Tantranycklar om.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln