Har du frågor kring tantra, tao och/eller sexualitet ring  en tantraguide!
Vi har tillsammans en bred och lång erfarenhet kring de frågor som du har och vill ställa.
Du som ringer kan vara helt anonym, vi ser inte det nummer du ringer ifrån!
Vi garanterar alla absolut diskretion. Vi svarar när vi kan prata, säkrast dagtid mellan 10-18, svarar vi inte, ring igen eller någon annan i denna lista!

Anira - 0939-1147054  ( 19.90kr/ min)
Jag svarar på frågor om sexualitet, tantra, beröring, avslappning, sexuellt helande, trauma, stress, osäkerhet, prestationsångest, självutveckling, livet samt kärlek och relationer. Vill du LEVA från din fulla potential, hitta njutning, närvaro och avslappning i kroppen samt skapa en god kärleksfull relation till dig själv och andra? Då är det mig du söker. 

Anna  - 0939- 1147004 (19.90 kr/ min) 
Jag svarar på frågor som rör tantra, sexualitet, helande, njutning, sexuella fantasier. Jag vägleder dig i olika beslut. Funderar du på vilken kurs du ska välja, tantralärare eller liknande. Jag har gått ett 20-tal kurser och har god kännedom om utbudet. Funderar du på en onlinekurs? Fråga mig! Vill du ventilera en fråga/fantasi som du vill ha en opartisk åsikt om, då ska du ringa mig

Eva Freya  - 0939- 1147055 (19.90 kr/ min) 
Jag svarar på frågor kring tantra, om hur man andas och hur avslappnad man blir av en massage. Vad är det som händer där djupt inne i kroppen? Prata med mig om spänningar i kroppen och sexuella problem, tantramassage kan hjälpa, jag förklarar hur. Fråga också om healing i kombination med tantra. För det är så jag jobbar, jag ger tantrisk helande beröring. Välkommen att ringa mig!

Irene  0939- 1147050 (19.90kr/min) 
Har du tappat kontakten med din kropp, ditt underliv och din sexualitet? Vill du fördjupa din sensitivitet och förmåga att uppleva mer? Hos mig får du tips på hur hitta vägen tillbaka till närvaro och njutning. Utifrån de taoistiska principerna guidar jag dig till avslappning och ökat sexuellt flöde. En specialitet är även bäckenbottenmedvetenhet, både för män och kvinnor.
Elisabeth - 0939- 1147052 ( 19.90kr/min) 
Jag kan hjälpa dej att läka gamla sår och bli mer trygg i din sexualitet. Kanske kan du hitta nya aspekter av din sexualitet så att du kan njuta mer. Hos mig kan du släppa all skam och berätta om din innersta längtan, sådant som du kanske aldrig förut vågat dela med någon. Jag lyssnar utan att döma. 
Maria 0939-1147053 ( 19.90kr/min) 
Upplever du stress i vardagen? Har den satt sig i din kropp i form av spänningar över bäcken, i underliv, minskad lust, erektionsproblem eller har du negativa kroppsminnen sedan tidigare? Känner du dig otillräcklig och längtar efter ett sexuellt energiflöde genom kroppen?  Då är du välkommen att ringa mig för samtal eller vägledning kring den intima Essencemassagen! 

Per  - 0939-1147056 ( 19.90kr/minut) 
Jag har lång erfarenhet som tantraklient och är gärna din samtalspartner, absolut diskretion garanteras, i detta. Jag har upplevt ett tjugotal privata sessioner med de flesta professionella terapeuter i Stockholm som hjäpt mig att upptäcka en långt djupare livskänsla, en ny stark närvaro och tack vare det i förlängningen en sexuell förlösning - allt genom tantrans uråldriga förmåga och krafter. Läs mer om min tantriska resa i min blogg Lem & Liv 

"Tack för möjligheten att få lufta mina funderingar kring tantra och sex. Nu känner jag bli trygg och kan boka mig för en session och lite senare säkert en kurs. Skönt att slippade rädslorna som innan hindrade mig. 
Tack för ett härligt sexliv och mer njutning på flera plan."

- Ronny Larsson, Stockholm