Anna Torsdotter

Jag heter Anna Torsdotter och jag är förutom  tantraguide, Sexsibilitycoach också kursledare och inspiratör. Jag har sedan 2009 levt som tantriker och brinner för att sprida kunskap och upplevelser om och kring tantra, tao och sexsibility, främst för att det har gjort en stor skillnad i mitt eget liv. 

Sedan 2016 har jag arrangerat olika sexsibilityevent i Skåne. 2017 fortsatte jag med tantrakvällar och tantrakurser för par och singlar. 2018 flyttade jag till Stockholm för att se vad som mer är möjligt. 2018 är också året då jag finns med på sexsibilityfestivalen som workshopsledare.  Hösten 2019 startade jag gruppen Nyfiken på tantra, för nya som vill utforska vad tantra är och vad det kan tillföra. I denna grupps regi startade jag också kurser med inriktning Tantra för nybörjare och nyfikna. Den 1/4 2020 flyttade jag tillbaka Skåne.

Jag är utbildad sexsibilitycoach och tantraterapeut och har sedan 2010 tagit emot enskilda för beröring och coaching kring sexualitet och hållit i kurser och kvällar i ämnet på olika ställen i Sverige. Från och med sommaren 2018  stängde jag min verksamhet för beröringssessioner pga av sjukdom. Och startade samlingsidan tantrakurser.nu för översikt och överblick för allt inom tantra. sexsibility, sexuell utveckling.
Från och med 1 september 2020 lägger jag om verksamheten för endast mina egna kurser och våren 2021 bygger jag ny hemsida och kursportal.

Här kan du lyssna på min resa in i den tantriska världen. i
 podden Nyfiken på tantra