Anna Torsdotter

Jag heter Anna Torsdotter och jag är förutom  tantraguide, Sexsibilitycoach (och har sedan 2010 tagit emot enskilda för beröring och coaching kring sexualitet) också kursledare och inspiratör. Jag är utbildad sexsibilitycoach och tantraterapeut. Sedan 2009 har jag levt som tantriker och brinner för att sprida kunskap och upplevelser om och kring tantra, tao och sexsibility, främst för att det har gjort en stor skillnad i mitt eget liv. Lyssna på min podd! Läs mitt inspirationsmail

Sedan 2011 har jag arrangerat olika sexsibilityevent i Skåne. 2017 fortsatte jag med tantrakvällar och tantrakurser för par och singlar. 2018 flyttade jag till Stockholm för att se vad som mer är möjligt. 2018 är också året då jag finns med på sexsibilityfestivalen som workshopsledare.  Hösten 2019 startade jag gruppen Nyfiken på tantra, för nya som vill utforska vad tantra är och vad det kan tillföra. I denna grupps regi startade jag också kurser med inriktning Tantra för nybörjare och nyfikna.
I april 2020 var jag tillbaka Skåne.

Från och med sommaren 2018  stängde jag min verksamhet för beröringssessioner pga av sjukdom. Och startade samlingsidan tantrakurser.nu för översikt och överblick för allt inom tantra. sexsibility, sexuell utveckling.
Från och med 1 september 2020 la jag om verksamheten för endast marknadsföra mina egna kurser och 2021 bygger jag ny hemsida och kursportal.
Från augusti 2021, startar jag upp min verksamhet för beröringssessioner igen och tar emot i Hässleholm på onsdagar.
Jag jobbar också som tantraguide tillsammans med andra kunniga kollegor.

Här kan du lyssna på min resa in i den tantriska världen. i
 podden Nyfiken på tantra

Vill du inspireras av min tantriska liv och få uppdateringar? Anmäl dig här