Nyfiken på tantra -grundkurs

Nyfiken på tantra är en grundkurs i tantra. Vi går igenom vad tantra är och vad det inte är, syftet och värdet av att införa mer tantra i livet. Du får nycklar till ett mer tantriskt liv, nycklar som kan du börja använda på en gång. Med dessa nycklar kan du redan samma dag få än bättre sex med en eventuell partner eller med dig själv när du kommer hem. Det blir olika andningsövningar för att träna närvaro medvetenhet och Tantrisk kommunikation. Självklart ingår också grundläggande kunskap i tantrisk beröring. Du får också tips på hur du kan fortsätta träna. Kvällen och övningarna anpassas efter de som kommer. Alla övningar är påklädda.
 
Vi träffas en dag en lördag eller söndag. Det blir sex intensiva timmar med mycket kunskap, kraftfulla upplevelser och en och annan polett som trillar ner. Kursen är tänkt i första hand för dig som är ny, nyfiken, nybörjare och öppen för att tänka nytt, men även du som är erfaren kan ha nytta av att vara med. Innehåll och övningar anpassas efter de som är med.
Plats: Se aktuell plats i kalendern
Tid:  kl 10- 17
Max 12 - 14 personer 
Pris:se aktuellt pris i kalendern
Fika: te, frukt och choklad, vill du ha något annat ta gärna med det.
 
Kursavgiften betalas enklast via swish på nr 1236185748, ange kursdatum och mailadress. 

'Välkomstmail skickas ut en vecka innan!.
 
Kursen skapades av gruppen Nyfiken på tantra, som träffades första gången i september 2019, för att tillsammans gå på olika tantriska event i Stockholm.. Initiativtagaren och kursens ledare är Anna Torsdotter. Anna startade sin tantriska resa 2009 (lyssna på podden Nyfiken på tantra) och har sedan dess gått, skapat och hållit i åtskilliga kurser, workshops kvällar och onlinekurser. Kursen i Skåne 27-28/12 drog 20 deltagare, två i Stockholm, blev helt fullbokade med väntelista. Förutom detta utvecklade hon sin egen tantramassage under de 9 åren som hon jobbade som tantramassör. Hon har även anlitats av Expressen som tantrainspiratör, läs artiklarna här! Under denna kurs berättar hon om sin resa och delar med sig av kunskap och erfarenhet som hon samlat på sig under dessa år, ger tips på hur du kan gå vidare och vbiölka kurser, kurseldare, festivaler som finns. Det finns gott om utrymme att ställa frågor.
För frågor och anmälan ring 0723504856 eller maila tantraliv@gmail.com
Läs mer om Anna på www.tantrakurser.nu
Varmt välkommen till en rolig och givande kurs!

Nyfiken på tantra - Stockholm är en grupp som träffades på ett fik och lärde känna varandra lite innan vi gemensamt besökte något event som var intressant. I denna grupp på FB samlas också de som gått ovanstående kurs. 

Jag som håller i gruppen heter Anna Torsdotter och har gått på åtskilliga event under de tio åren som jag varit nyfiken på tantra. Under 2016-2018 hade jag åtskilliga egna kvällar i Skåne och Stockholm. Jag har dessutom god kännedom om de event jag bjuder in till och står till förfogande för alla sorters frågor. Du kan bara bli medlem i gruppen om du varit med på något av våra event eller är känd av mig sedan innan. Gruppen finns även på FB, en för Stockholm och en för Skåne
 
Tantra är ett förhållningssätt till livet, som står för närvaro medvetenhet och kommunikation. Tantra är väldigt mycket mer än sex, sex är en väldigt liten del av tantra. Att vara Tantrisk, leva tantriskt eller utöva tantra funkar därför lika bra när man är singel som när man lever i ett par. Tantra handlar om att uppgradera sig sexuellt, som när man uppgraderar datorn. Du slutar inte med det du redan gör, du gör det bara på ett annat sätt, du gör det tantriskt. För mig har tantra varit ett sätt att njuta mer av livet, jag har upptäckt nivåer av njutning som jag inte trodde fanns.

Se kalendern för aktuella datum, lyssna på podden Nyfiken på tantra