Nyfiken på tantra -privat kurs

Anna Torsdotter - din tantraguide Anna Torsdotter - din tantraguide

Tillhör du dom som inte kan eller vill gå på tantrakurs med andra?
Är du nyfiken och vill lära dig grunderna för att vara mer tantrisk i ditt liv?
Jag heter Anna Torsdotter och har lärt ut och levt tantriskt sedfan 2009, då jag gick min första tantrakurs.
Boka mig för privat kurs online, du kan välja zoom eller telefon.

Du får nycklar till ett mer tantriskt liv, nycklar som kan du börja använda på en gång. Med dessa nycklar kan du redan samma dag få än bättre sex med en eventuell partner eller med dig själv när du kommer hem. Det blir olika andningsövningar för att träna närvaro, medvetenhet och Tantrisk kommunikation. Självklart ingår också grundläggande kunskap i tantrisk beröring. Du får också tips på hur du kan fortsätta träna. Vi gör tillsammans en plan om vad du vill uppnå och vi bestämmer när och hur vi ska genomföra denna. Vi ses vid tre tillfällen. Första gången lägger vi grunden och samtalar om och du ställer de frågor du har. Du får övningar att göra till nästa gång
Andra gången följer vi upp de övningar du fått och du får nya övningar till nästa gång som blir den sista gången. .Vi knyter ihop säcken och jag ger tips på hur du kan gå vidare. Kursen är tänkt i första hand för dig som är ny, nyfiken, nybörjare och öppen för att leva mer tantriskt. Efter kursen är du väl rustad för att leva mer tantriskt, och att möta en tantrisk partner och att gåe en fysisk kurs om det en önskan.

PAKETPRIS: 4500kr 
( minimi tid är ca 3,5 tim)
 Välkommen med din bokning!
Avgiften betalas i förskott, enklast via swish på nr 1236185748/N jut i varje nytt nu!

För frågor och anmälan ring 0723504856 eller maila tantraliv@gmail.com

Varmt välkommen till en rolig och givande kurs!

Din guide på denna resa heter Anna Torsdotter 
 
Tantra är ett förhållningssätt till livet, som står för närvaro medvetenhet och kommunikation. Tantra är väldigt mycket mer än sex, sex är en väldigt liten del av tantra. Att vara Tantrisk, leva tantriskt eller utöva tantra funkar därför lika bra när man är singel som när man lever i ett par. Tantra handlar om att uppgradera sig sexuellt, som när man uppgraderar datorn. Du slutar inte med det du redan gör, du gör det bara på ett annat sätt, du gör det tantriskt. För mig har tantra varit ett sätt att njuta mer av livet, jag har upptäckt nivåer av njutning som jag inte trodde fanns.

Lyssna på min tantriska resa i podden Nyfiken på tantra!