Andrea Figueroa

Så länge jag kan minnas har jag vart förtjust i andlighet, sexualitet, självutveckling och healing. Mitt sökande tog mig först till psykologin där jag utbildade mig till psykoterapeut i Liverpool (England) i 2009, främst för att förstå mig själv och mina medmänniskor bättre, samt för att läka gamla emotionella och mentala sår. Mina specialistområden är sexuella trauman, intimitet, relationer och självkännedom, och jag har jobbat inom primärvård, enskilda organisationer och som egen företagare.
Så småningom blev mer medveten om kopplingen mellan kropp, känslor och sinne, och sökte mig till Hatha yoga och hinduistisk Tantraför en djupare förståelse av helheten. Jag utbildade mig till tantramassage terapeut i 2015 med fokus på healing, och erbjuder en mjuk, kärleksfull och omfamnande massageform där du kan känna dig trygg att slappna av och hitta tillbaka till dig själv. I år (2019) avslutade jag min yogalärarutbildning och kommer snart att erbjuda yoga klasser här i Malmö.
Just nu går jag en utbildning i kroppsterapi hos Totum, där jag fördjupar min kunskap om länken mellan fysiska spänningar, emotionella blockeringar och negativa tankemönster. Det är en fantastisk resa att gå djupare in i mig själv och släppa taget om det som inte längre är “jag”, och jag känner att det gör mig till en mycket bättre terapeut och människa.
Det är så spännande att du är intresserad av mina tjänster, och jag svarar gärna på frågor eller funderingar du har genom email: hello.andrea.figueroa@gmail.com
Välkommen att boka en tid!
Andrea
andreafigueroa.se
Jag finns i Malmö