Anna Torsdotter

Jag heter Anna Torsdotter och är den som håller i trådarna på denna sida. Jag är kursledare, inspiratör, administratör och marknadförare. Jag har sedan 2009 levt som tantriker och brinner för att sprida kunskap och upplevelser om och kring tantra och sexsibility, främst för att det har gjort en stor skillnad i mitt eget liv. Sedan 2016 har jag arrangerat olika sexsibilityevent i Skåne. 2017 fortsatte jag med tantrakvällar och tantrakurser för par och singlar. 2018 flyttade jag till Stockholm för att se vad som mer är möjligt. 2018 är också året då jag finns med på sexsibilityfestivalen som workshopsledare.  Jag är utbildad sexsibilitycoach och tantraterapeut och har sedan 2010 tagit emot enskilda för beröring och coaching kring sexualitet och hållit i kurser och kvällar i ämnet på olika ställen i Sverige. Från och med sommaren 2018  stängde jag min verksamhet för beröringssessioner pga av sjukdom. Och startar samlingsidan tantrakurser.nu för översikt och överblick för allt inom tantra. sexsibility, sexuell utveckling.

Sommaren 2020 flyttar jag till Skåne och startar upp min verksamhet igen med kurser för nyfikna nybörjare, samt tantriska vandringar. Läs mer!


Här kan du lyssna på min resa in i den tantriska världen och vad det har betytt för mig

Vill du ring anonymt ringer du enklast på 0939-1147004 (22.90kr/ min) alla dagar mellan 10 och 22, jag svarar när jag kan prata. Du kan prata om olika sexuella problem, fantasier som du skäms för, eller bara vill berätta för någon som inte känner dig. självklart kan du också få rådgivning om vilken tantraterapeut du ska välja eller vilken kurs/event du ska gå på.