Tantriska vandringar

Samla ihop ett gäng eller kom själv...
Denna vandring är för dig som länge önskat komma ut i skogen men inte hunnit pga ett stressigt liv, för dig som är nyfiken på tantra och hur du kan vara tantrisk i ditt liv. Vandringen är också för dig som önskar få en annan relation till dig själv och livet i stort. 
Vi ska ingenstans, vi har ingen brådska och vi ska inte presetera något i skogen, upplev hur du med din blotta närvaro kan få nya oanade upplevelser av dig själv och livet. 

Du/Ni anländer med bil eller så hämtar jag dig/er ( har tre platser i bilen)  i Kristianstad. Vi tar en fika, sitter ner ett tag, rensar hjärnan från det som ligger i pipelinen. Efter fikat börjar vår vandring med avslagna mobiler och i tystnad. Jag kommer att guida dig/er och ge dig/er olika uppgifter under vandringens gång. Jag anpassar vandringens längd och intensitet med de behov som du/ni har, vad vi kommit överens om och stämmer av med det som kommer upp under tiden. 
Vi avslutar vandringen med att äta tillsammans, antingen i skogen på grillplatsen, eller hemma hos mig och summerar upplevelsen. Vandringen kommer att ske på och omkring Balsberget, ca 1 mil norr om Kristanstad. Här kan du uppleva stillheten, tystnaden och det magiska i att vara ett med naturen.

Om du har behovet kan denna tantriska vandring kombineras med en avslutande tantrisk beröringssession. 

Priser:
Halvdag 2-3 tim -  3300kr ( enkilt eller i grupp om max 10pers)
Heldag 4-5 tim - 5500 kr ( enkilt eller i grupp om max 10pers)
Tantrisk beröringssession 1-2 tim i kombination med ovanstående 2900kr ( endast för enskild person)

Fristående tantrisk beröringssession 1-2 tim, utan tantrisk vandring 4500kr

Boka din tantriska vandring genom att ringa mig på 0723- 504856 eller maila tantraliv@gmail.com uppge ditt mobilnummer, så ringer jag dig.


GPS
WGS84: N 56° 6', E 14° 13'
Decimal: 56.1, 14.2167