Feedback från klienter

Denna sida är för dig som funderar på vilken tantrisk bodyworker du ska välja. Här kan du läsa om vad andra tyckt och upplevt som varit hos de olika. Det är viktigt att välja med omsorg, så ta tid på dig innan du bestämmer dig. Alla  som finns på sidan har gott rennome och är rakt igenom seriösa med det dom gör.
Irene Andersson erbjuder bla Pelvic Floor Release för kvinnor och män i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Samt föredrag och kurser kring Mannens och Kvinnans Tao i hela Sverige
***********
”Underbart, varmt och odramatiskt. Känslan av att detta är det mest naturliga i världen vilket gjorde mig väldig avslappnad.”
***********
 ”Jag fick en mer inblick hur min vagina fungerar, hur den ser ut, vad de olika ”grejerna” sitter. Att det finns tre muskler och hur jag kan träna dem.”
***********
 ”Det var odramatiskt, väldigt bekvämt och avspänt. Inget kändes konstigt, pinsamt eller jobbigt. Jag blev än mer peppad på att vara kvinna och utforska min kropp mer och njuta av den!”
***********
”Jag har blivit medveten om att jag spänner underlivet när jag blir stressad eller oroad. När jag släpper spänning i underlivet blir det mer flöde och känsla av frihet i hela kroppen.”
Läs mer feedback på Irenes egen hemsida!
 Annelie Hellström erbjuder bla dearmorering för kvinnor och män i Göteborg och Stockholm och Shaktipowerkurser på olika ställen i Sverige.
***********
”Jag har varit på behandling vid tre tillfällen och jag saknar nästan ord för att beskriva hur otroligt bra det varit och hur mycket det hjälpt mig. Med all sin kunskap, intuition och hängivenhet har Annelie varje gång gett mig precis det jag behövt i form av samtal, örtterapi, massage och helande fysiska och själsliga insikter. Jag önskar att alla fick chans att gå på behandling hos Annelie, det skulle göra världen bättre! ”
***********
”Annelie guidade mig in i behandlingarna med kunskap och närvaro.Kände mig trygg, respekterad och kärleksfullt guidad. Djupa processer blev möjliga och jag fick nya insikter om mig själv och min omvärld. Upplevde att Annelie höll space för mig och det som hände under behandlingarna."
************
Landat efter förra helgen shakti power med fina Annelie och andra underbara kvinnor. Jag hittar styrka och energi i denna sortens sammanhang. Det är fantastiskt att kunna få så mycket kärlek och boost under ett par få dagar, som stärker och ger mig ett leende på läpparna. Underbara minnen att ha med under hösten  Trygg space att utforska mina gränser och upptäcka mer om mig själv genom andra  tack Annelie för du gör det möjligt och tack alla modiga medsystrar ❤️ för en fantastisk helg.
Läs mer feedback på Annelies egen hemsida
Anira Möller erbjuder Coaching och Helande beröring på Västkusten (Halmstad- Göteborg)

Tog kontakt med Anira på rekommendation och hennes presentation. Är relativt ny inom den tantriska gemenskapen men har en vilja av att veta mer. Ville ha guidning och coachning för att bättre kunna hantera mina brister framförallt den sexuella delen. Bokade därför en lång session med helande beröring och intim massage med en förhoppning om att få lossa vissa knutar. Efter denna har det blivit ytterligare en.
Anira skapar en trygg och harmonisk stämning redan från allra första mottagningskramen med hennes öppna och glada sätt. Det förtroendefulla samtalet som föregår massagen skapade förtroende och Anira analyserade och sammanfattade på ett lysande sätt mina problem. Efter andning och en stunds meditation var det dags för massagen. Anira använder sig av inspiration utefter vad som har framkommit och känner efter vad som behövs. Det var en upplevelser utöver något jag tidigare upplevt. En underbart härlig upplevelse som berörde mig på många olika sätt. 
I flera dagar efter kom jag på mig själv med att tänka på vad jag upplevde och det stärkte mig på ett helande sätt. 
Jag kan på alla sätt rekommendera Anira. Själv återkommer jag med bestämdhet till henne.
Läs mer om Anira på hennes egen hemsida!
Elisabeth "Lisa" Björling erbjuder: Tantrisk massage, Coaching och Gudinnehelger i Uppsala

"Tack Lisa för en underbar session. Med säker hand guidade du mig i meditation till kärnan av det jag länge hade upplevt som problem, för att upptäcka det som låg bakom och vända det till min styrka. Din varma trygghet gav mig mod till att våga möta och öppna upp för att börja förändra. Jag kände under hela sessionen full tillit till dig."
*******************
"Jag är så imponerad av att du alltid har haft verktyg att coacha mig med i mina vitt skilda utmaningar. Det bästa är förstås att jag upplever en varaktig förändring i en av mina närmaste relationer efter en av våra coachingsessioner. Tack!"
**************************
"Tycker det var en fin upplevelse att få träffa dig, spännande på många plan, du är en underbar och varm tjej ska du veta. :) Jag fick insikter och upplevelser som jag kommer att ta med mig! Också en del övningar som du fick mig att göra, att liksom släppa loss på nåt sätt! Du vet verkligen vad du gör."
**************************
"Tack för de få gånger vi träffades förra året. Det har hjälpt mig enormt mycket har jag insett i efterhand. Jag har blivit mer observant och medveten när det gäller de återkommande tankemönsterna om att bli lämnad. Jag mår bättre nu, men ibland är det svårt att bara vara.  Tack så mycket för denna insikt. Jag vill gärna ha mer coahning med dig, följa det som vi gjorde sist. Du har hjälpt mig mycket."
Läs mer feedback på Elisabeths egen hemsida!
Sören Antman erbjuder: Tantra massage för kvinnor  strax norr om Gävle

Det är magiskt. Att få känna så varma, mjuka, inkännande händer är underbart. Alla Kvinnor borde få uppleva den lyxen och den kärleksfulla känslan det är./Emma C

Det känns tryggt att få massage av dig. Du får mig att slappna av och andas. Jag känner mig berörd på djupet. Din massage är fantastisk och har en helandeeffekt på både kropp och själ/ Karin K

Sören erbjuder just nu sessioner för kvinnor på 90 min för introduktionspriset: 950 kr

 

Har du en feedback/ respons du vill dela med dig av? Maila gärna genom att fylla i detta formulär