Lasse Hedlin

Längtar du efter beröring, att bara få ta emot och njuta? Varma händer som berör dig med respekt och 100% lyhördhet för dina behov? Behöver du slappna av och komma ner i kroppen, för att släppa stress och spänningar? Vill du känna dig absolut trygg och bekväm?

Då har du kommit helt rätt! Jag heter Lars Hedlin, men kallas för Lasse. Jag startade min ”resa” hem till mig själv 2004 och har sedan dess deltagit på olika workshops och kurser inom mänskligt växande, såsom tex, Imagoterapi och Gestaltterapi. Jag har även gått kurser mer inriktat mot närhet och sexualitet som tex Qoudouschka 1, Taoistic erotic massage, Gudomlig njutning (för par), Parkurs med Johan Ekenberg etc. Jag är certifierad Sexsibility Whole Body massör vilket är basen för den Sinnliga Tantriska massagen som jag erbjuder.

Jag är certifierad Sexsibilitycoach vilket innebär att jag har egna erfarenheter av hur man kan göra för att känna sig mer levande, hur man kan få ett rikare sex- och kärleksliv. Och jag kan coacha andra att också hitta dit.

Jag är diplomerad Andningspedagog och jag har gått utbildning i Wheel of consent (Samtyckeshjulet) (Like a Pro för Betty Martin för de som ger sessioner) och integrerar detta i min coachning och min sinnliga tantriska massage och allt annat jag erbjuder.
Jag är verksam främst i och omkring Linköpingsområdet/Östergötland.
Jag vistas dock regelbundet i Stockholm och kan därför ta emot även där.
Kontakta mig på:
mobil: 072-5051105 (Svarar jag inte kan du tala in ett meddelande på mobilsvar)
e-mail: info@levmera.nu
hemsida: www.levmera.nu

Feedback:
"Bland den bästa massage jag någonsin fått, då allt jag önskat fanns med. Tex lite kraftigare massage på stela muskler, djupavslappnande massage då jag var långt borta i dimmornas värd, fjäderlätt kittlande massage som lockade till leende och sensuell massage som lockade fram den sexuella energin i hela kroppen. Allt gjordes med oerhörd respekt och lyhördhet, jag kände mig 100% trygg och kunde unna mig att bara ligga och njuta, mmm.”
— Ann
Sammanfattningsvis en jätteskön och njutningsfull massage som lärde mig saker om mig själv och jag kan tänka mig att om jag skulle gå flera gånger så skulle jag lära mig ännu mer om mig själv och komma djupare in i mig själv. Har redan rekommenderat den till en vän som vill träna på att ta emot beröring.”
— Ingela
“Massagen var såå skön! Den gav en ordentlig skjuts åt kroppens öppnande, vilket jag behöver så väl. Gav energierna ett friare flöde i kroppen.
Jag upplevde att du var lyhörd inför min kropps reaktioner och att du behandlade den just som den önskade bli behandlad. Din energi hjälpte till att göra att jag kände mig fri att reagera just som jag för stunden gjorde, oavsett om det var i stillhet eller i mer utlevande yttringar. Jag kände mig fri från förväntningar, både dina och mina egna.”
— Carin
“Coachningen/samtalet hjälpte mig att inse och förstå att det värsta redan hade hänt…och via övningarna kunde jag känna att jag blev mer närvarande i min kropp och det var skönt att andas på ett sätt som min kropp inte gjort på länge”
— Maria