Linda Näslund

Min passion är att vägleda dig in till ditt hjärta och din sanning. Där du får möjlighet att öppna upp allt det som är du. SÅ att du kan stå i din fulla potential.
Jag är en levnadsglad kvinna, mamma och partner som alltid varit driven och målmedveten. Jag har ett förflutet i medberoende och har levt mitt liv genom andra och sugit åt mig utav deras mående. Till jag en dag fick sådan konsekvenser som gjorde att jag var tvungen att ta tag i mitt liv.
Sakta började jag hitta tillbaka till mitt ljus och hjärta. Och idag lever jag mitt liv fullt ut och brinner för att hjälpa andra att hitta sin potential och kärleken till sig själv. Jag anordnar även  workshops och håller retreats både i Sverige och utomlands. Aktuella datum finns i kalender! Varmt väkommen att boka din tid ! Linda
Boka Fyra Elements tantramassage, Body & Yoni de-armouring, Intuitiv Aroma Massage och/ eller Samtalsterapi eller varför inte... en 4 handsmassage (en recension och beskrivning).

Feminin Chakra massage 
Varm olja   masseras in på dom tre feminima chakran. Som är det andra, fjärde och sjätte chakran (magen mitten av bröstet och tredje ögat. Massagen avslutas med en skön fotmassage som grundar dig. Många kvinnor känner sig  trötta och obalanserade pga hormonella föränringar som sker vid tex pms och klimakteriet. Denna massage balanserar din  hormonella balans och dina chakran . Denna massage är underbar och får dig till att må gott och känna dig pigg och glad

Jag finns i Härnösand, Sundsvall, Göteborg och Stockholm
Kontakta mig på +46(0)70 - 653 4287
mail:
hemsida: www.modattforandra.com
boka direkt: www.bokadirekt.se