Eventledare & tantralärare

Om mig

Jag, Anna Torsdotter brinner för att sprida kunskap och möjligheter till upplevelser om och kring tantra, sexsibility, njutning och sexualitet. 2010 startade jag mitt företag Njut i varje nytt nu! där jag utvecklat min egen tantramassage. Sedan 2016 har jag arrangerat olika event i Skåne, Umeå och Stockholm. Våren 2018 blev jag sjuk och lägger ner all versamhet med fysiska kurser och sessioner tills vidare. I augusti 2018 öppnar jag därför upp sidan för fler aktörer att synas  på sidan och förmedlar kontakter på flera olika sätt, där hemsidan är den del som syns utåt. Mellan åren 1995 och 2013 förmedlade jag kontakter inom alternativmedicin och personlig utveckling, i företaget AJKON- förmedling för hälsa

Om sidan

Sidan skapades våren 2017, för alla de event i form av sexsibilitykvällar, prova-på- tantra kvällar och kurser för par och singlar  som jag planerade för att ha i Skåne, där jag bodde. Efter att jag blev sjuk januari 2018 och slutade med kurser och sessioner, i augusti 2018 öppnar jag därför upp sidan för fler aktörer att synas  på sidan och förmedlar kontakter på flera olika sätt, där hemsidan är en del som syns utåt..

Mål

Målet är att slå hål på de myter och föreställningar som finns kring tantra, sexualitet och njutning.

Vision

Visionen är att göra dessa upplevelser av tantra och ett tantriskt förhållningssätt, tillgängligt för så många som möjligt. 

Basprinciper

Alla är välkomna, oavsett sexuell läggning, relationsstatus, hudfärg och kön. 
Anna Torsdotter
Kursledare, arrangör, administratör
Anna är utbildad sexsibilitycoach, tantraterapeut. Hon brinner för att sprida kunskap om tantra som har gjort stor skillnad i hennes eget liv.
Om sidan tantrakurser.nu
Sidan publicerades i augusti 2017 för alla de kurser, kvällar och event som Anna planerade för. I januari 2018 blev hon sjuk och fick lägga alla fysiska kurser på hyllan. Under våren 2018, föddes iden om en sida som skulle kunna samla alla aktörer inom tantra, njutning och sexualitet. I augusti 2018, presenterades iden för några utvalda, efter det har sidan fått växa i sin egen takt.


Vill du också synas på hemsidan?
 Vems event vill du se i kalendern?


Kontakta Anna Torsdotter