Anna Torsdotter

Jag heter Anna Torsdotter och är den som håller i trådarna på denna sida. Jag är kursledare, inspiratör, administratör och marknadförare. Jag har sedan 2009 levt som tantriker och brinner för att sprida kunskap och upplevelser om och kring tantra och sexsibility, främst för att det har gjort en stor skillnad i mitt eget liv. Sedan 2016 har jag arrangerat olika sexsibilityevent i Skåne. 2017 fortsatte jag med tantrakvällar och tantrakurser för par och singlar. 2018 flyttade jag till Stockholm för att se vad som mer är möjligt. 2018 är också året då jag finns med på sexsibilityfestivalen som workshopsledare.  Jag är utbildad sexsibilitycoach och tantraterapeut och har sedan 2010 tagit emot enskilda för beröring och coaching kring sexualitet och hållit i kurser och kvällar i ämnet på olika ställen i Sverige. Från och med sommaren 2018 håller jag stängt till vidare för beröringssessioner pga av sjukdom. Läs mer på sinnlighet.nu

 Här nedan ser du ett urval av de behandlingar jag erbjuder:

Tantraterapi Från och med sommaren 2018 håller jag stängt till vidare för beröringssessioner pga av sjukdom.
I en behandling ingår samtal, tantrisk cermoni och beröring. Jag lär dig olika verktyg som hjälper dig att uppleva mer i livet, att vara mer i kroppen. Under beröringen använder du dessa verktyg och får en erfarenhet med dig i kroppen, detta för att du enklare ska kunna använda dig av vertygen i alla skeden av ditt liv.
Under beröringen ligger du så avklädd som du är bekväm med på en behandlingsbänk och slappnar av. Rummet är uppvärmt och under dig finns en värmemadrass.
För bästa effekt boka och planera för minst tre tillfällen under tre månader - Paketpris 8100kr ( inkl övningar att göra mellan gångerna)
Enskild session 2900kr
Tidsåtgång 2,5- 3 tim
Du kan boka tid i Stockholm, välkommen med din bokning