Tantramassage enl. Håkan

Vad är tantramassage? 
Tantramassage är sprunget ur tantra, som är en gammal visdom från Fjärran Östern som lär oss om energierna i kroppen, kärleken och sexualiteten och hur vi kan förena kropp, sinne och själ. En tantrabehandling med mig kan vara så mycket mer än bara några inlärda massagerörelser; jag betraktar mig själv som en tantraterapeut. Vanligtvis är tantramassage en till största delen lugn, avslappnande, sinnlig, sensuell och kärleksfull beröring, men hur just du kommer att uppleva den vet vi inte ännu. Det vanligaste är att känslor av kärlek, frid, sorg och sexuell lust avlöser varandra. Efter bara en liten stund brukar tilliten infinna sig, och du vågar släppa kontrollen för att bara ta emot. Man behöver inte vara intresserad av tantra eller personlig utveckling, utan vi kan ta det väldigt opretentiöst och kalla det massage av hela kroppen med fokus på avslappning och njutning.
 
Vad är syftet med tantramassage?
Du kan...
....uppleva hur det är att ta emot från en man utan att känna krav på motprestation, och känna din kvinnlighet till fullo. 
...få möjlighet att se dina mönster i livet; vad som styr dig i olika situationer, och varför du inte har det liv du vill ha. Du kan lära dig se vad du vill ha och inte vill ha, och att våga uttrycka det på ett bra sätt. 
....bli mer närvarande och utveckla din förmåga att känna lust och njutning, och uppleva att hela kroppen faktiskt kan vara en erogen zon.
....släppa gamla spänningar (fysiska, känslomässiga och energimässiga) och via tantramassage komma i kontakt med kroppens inneboende visdom. 
....lära känna dig själv bättre och få ett bättre förhållande till din kropp och din sexualitet, så att du kan säga ”ja” till hela dig och din kropp, och acceptera och komma bortom skam och fördömanden som du kanske har med dig.
....få en fördjupad kärlek och intimitet med din partner och bättre koppla samman sexualitet med  kärlek.
....lära dig att använda dig av din andning för att sprida den sexuella energin i kroppen och få tillgång till den i ditt dagliga liv som en kreativ kraft - din egen livskraft!
 ...känna dig skön, lugn och kärleksfull efteråt.
...få lättare för att öppna dig, fysiskt och känslomässigt, för en partner. Ofta beskrivs det femininas roll inom tantra som emottagande, och denna aspekt kan du få bättre tillgång till med hjälp av tantramassage/tantraterapi. 
...få hjälp med menstruationsproblem.
Resultatet av en session eller en serie sessioner är till stor del beroende av dig, men ingen lämnar en session oberörd. :-)  
 
Tantramassage, hur går det till?
Tantramassage hos mig börjar med att vi pratar om din intention med massagen samt eventuella frågor, önskemål och gränser som du har, men också för att du ska känna dig trygg med mig och vad som ska ske. Vi håller till på madrasser på golvet, och jag masserar hela din kropp lugnt, först utan olja, och sedan med. Rummet präglas av lugn tantrisk musik, stearinljus, sköna färger, hög temperatur samt varsamhet och respekt. Allt för att du ska kunna slappna av och ta till dig beröringen på bästa sätt. Själva tantramassagen tar ca 1,5 timme, men räkna att allting tar ca 2,5 timmar med samtal mm. Du kan alltid säga till om det är något som inte känns bra (och gärna om något känns bra också)! Det viktiga är att du känner dig trygg och nöjd! Men det förväntas alltså att du kan ta eget ansvar för ditt välbefinnande genom att kommunicera, även om jag gör mitt bästa för att vara lyhörd. Texten är lånad från Håkans sida!

Kontakta mig på 
0739-05 45 35
info@tantramassage.se
www.tantramassage.se