Priser

Event i kalendern

Att lägga upp event i kalendern kostar ingenting mer än en länk tillbaka till www.tantrakurser.nu. Skicka din text i ett mail, så lägger jag upp den.(förbehåller mig rätten att tacka nej till event som inte passar in)

Vill du att ditt /dina event ska få extra uppmärksamhet, bild, presenteras i flera grupper på FB, samt tantrakursers olika nyhetbrev, tipsar om det i olika sammanhang, då betalar du 220kr/ event mot faktura.Meddela bara mig via mail så fixar jag det. 

Tantrisk bodyworker

Att finnas med under rubriken Tantriska bodyworkers/ tantraterapeut/ tantramassör kostar 2900kr/ år, !500kr/ halvår, 900kr/ kvartal, då ingår presentation med bild och beskrivande text om dig och din/dina behandlingar (en huvudsida + en undersida med vad din behandling innebär) Presentation i olika grupper på FB, samt nyhetsbrev, samt tips till de som på olika sätt kontaktar mig för att få vägledning. Maila mig om detta passar dig! .(förbehåller mig rätten att tacka nej till dig som inte passar in)

Tantrainspiratör/ eventledare

Att finnas med under rubriken Tantrainspiratör / kursledare kostar 2900kr¨/ år, !500kr/ halvår, 900kr/ kvartal, då ingår presentation med bild och beskrivande text om dig och din/dina event.+ 5 event med bild (värde1100kr)  Presentation i olika grupper på FB, samt nyhetsbrev, samt tips till de som på olika sätt kontaktar mig för att få vägledning. Maila mig om detta passar dig! .(förbehåller mig rätten att tacka nej till dig som inte passar in)
Anna Torsdotter
Det är jag som håller i denna sida-
det är mig du pratar med när du ringer. Jag lägger in alla texter, sprider information och håller reda på att sidan uppdateras regelbundet. Jag brinner för att sprida kunskap om tantra, sexsibility och sexuellt helande som har gjort stor skillnad i mitt eget liv. Jag har en bakgrund med att driva en liknande sida i 18 år innan jag startade mitt nya företag
Njut i varje nytt nu! 2010.

Paketpris- allt i ett

För 5000kr/år.  2900kr/halvår syns du både under rubriken tantrisk bodyworker och tantrainspiratör/ eventledare  samt har möjlighet att lägga in 10/5 event med extra allt ( värde 2200kr) Maila mig om detta paket passar dig! 

Dessutom...

...kommer jag att fråga dig om du vill hålla i möhippor, svensexor, kamratgäng, födelsedagsfirande eller om någon vill ha en privat kurs/event, med mera. Jag är nyfiken på vad denna sida kan öppna upp för och bjuder in allt som är möjligt för att uppfylla den vision jag har.

Samtliga priser är inkl moms, uppdaterade 181030 och gäller t.o.m. 181231


Vill du också synas på hemsidan?
 Vems event vill du se i kalendern?


Kontakta Anna Torsdotter