Priser

Tantrainspiratör/ eventledare

Presentera dig under denna rubrik  med bild och beskrivande text om dig och din/dina event, du blir presenterad i olika grupper på FB, samt nyhetsbrev, tipsad till de som på olika sätt kontaktar mig för att få vägledning. Att finnas med under rubriken Tantrainspiratör / kursledare kostar 2800 kr/ år, 1440kr/ halvår. Maila mig om detta passar dig! .(förbehåller mig rätten att tacka nej till dig som inte passar in)

Event i kalendern

Att lägga upp event i kalendern kostar ingenting mer än en länk tillbaka till www.tantrakurser.nu. Skicka din text i ett mail, så lägger jag upp den.(förbehåller mig rätten att tacka nej till event som inte passar in)

Vill du ha lite extra uppmärksamhet på något speciellt kursdatum betalar du bara 220kr för det, då kommer det med i nyhetsbrevet, olika fb-grupper och andra relevanta sammanhang. Skicka ett mail. så fixar jag det!
Anna Torsdotter
Det är jag som håller i denna sida-
det är mig du pratar med när du ringer. Jag lägger in alla texter, sprider information och håller reda på att sidan uppdateras regelbundet. Jag brinner för att sprida kunskap om tantra, sexsibility och sexuellt helande som har gjort stor skillnad i mitt eget liv. Jag har en bakgrund med att driva en liknande sida i 18 år innan jag startade mitt nya företag
Njut i varje nytt nu! 2010.

Dessutom...

...kommer jag att fråga dig om du vill hålla i möhippor, svensexor, kamratgäng, födelsedagsfirande eller om någon vill ha en privat kurs/event, med mera. Jag är nyfiken på vad denna sida kan öppna upp för och bjuder in allt som är möjligt för att uppfylla den vision jag har.

Samtliga priser är exkl moms, uppdaterade 190701 och gäller t.o.m. 191231

Tantrisk bodyworker

Presentera dig under denna rubrik  med bild och beskrivande text om dig och din/dina behandlingar, du blir presenterad i olika grupper på FB, samt nyhetsbrev, tipsad till de som på olika sätt kontaktar mig för att få vägledning. Att finnas med under rubriken Tantriska bodyworkers/ tantraterapeut/ tantramassör 2800 kr/ år, 1440kr/ halvår. Maila mig om detta passar dig! .(förbehåller mig rätten att tacka nej till dig som inte passar in)

Paketpris- allt i ett

För 4800 kr/år eller 2500 kr/halvår syns du både under rubriken tantrisk bodyworker och tantrainspiratör/ eventledare. Maila mig om detta paket passar dig! 


Vill du också synas på hemsidan?
 Vems event vill du se i kalendern?


Kontakta Anna Torsdotter