Hej och välkommen att bidra med tantrisk inspiration! Här kan du ge feedback, tipsa om event, tantralärare, tantramassörer, artiklar m.m. och önska vad du vill ha mer av på sidan!

 • Lyssna på en podd • 31 oktober 2019 21:20:11
  Lyssna på en podd... Deborah Sundahl
  https://www.podomatic.com/podcasts/yogapodden/episodes/2019-10-31T03_51_08-07_00
 • Bästa tantramassören! • 29 oktober 2019 07:57:54
  Jag var hos Anira Möller och det var fantastiskt... jag kommit ganska nervös och undrande över hur hon kunde hjälpa mig, jag kom hem tre timmar senare med ett stort leende på läpparna. Det jag upplevde hos henne var bortom det jag någonsin kunnat föreställa mig. Underbart! Jag kan bara varmt rekommendera henne! Läs om henne här på sidan, du kommer inte att ångra en bokning med henne...
 • Håll glöden levande med tantrasex / Dian • 29 oktober 2019 07:19:50
  Hur kan man hålla glöden och kärleken vid liv, långt efter det att smekmånaden är över? Kan vi återupptäcka glädjen i kärlek och sex och kan vi få den att växa i stället för att långsamt vissna? Efter många års utforskning upptäckte Diana Richardson att den urgamla tantriska traditionen, med sin unika och intelligenta hållning till sex, kan öka känslan av närhet och fördjupa kärleken.

  I boken Håll glöden levande har hon överfört tantriska tekniker för att passa västerländska älskande på ett praktiskt och sympatiskt sätt. Boken beskriver på ett respektfullt sätt hur man kan mötas på ett djupare plan genom sex. Tantriskt sex kan förvandla kärleksaktens upplevelse till något mer sensuellt, kärleksfullt och tillfredsställande.

  Med enkla steg för steg-övningar visar Diana Richardson hur man kan slappna av i den sexuella energin, öka sin känslighet och lyhördhet, komma närmare både sig själv och sin partner, och därmed skapa bestående och lekfulla kärleksrelationer som håller.
 • Anna • 29 oktober 2019 06:47:42
  Jag gick min första tantrakurs som singel och rädd nybörjare för 10 år sedan och har inte ångrat en sekund. Det var så omvälvande för mig att jag pratar om mitt liv som före och efter den kursen. Efter det har jag levt tantriskt och gått på åtskilliga event. Tantran har hjälpt mig att komma närmare mig själv och älska mig själv mer. Med större kännedom om mina egna behov har jag också fått ord för var mina gränser går. Numera känner jag snabbt om det är något som inte stämmer med det som är bäst för mig, både i mötet med andra och vad jag ska äta, bo, göra m.m. Det innebär att jag inte kramar vem som helst eller gör alla övningar tillsammans med vem som helst på event. Men det har tagit mig dessa tio år att träna upp förmågan.
 • Per Gulbrandsen • 23 oktober 2019 14:14:16
  Tipsar om Expressens intervju med mig om min tantraresa mot återställd erektion efter en canceroperation. Än så länge finns artikeln bara bakom tidningens betalvägg Premium. Men fram i november kommer den även i pappersform i Expressen Söndags och då får jag lägga upp den på min öppna Facebookvägg. Här är premiumlänken:
  https://www.expressen.se/premium/halsa/per-67-forlorade-erektionen-sa-kunde-han-ta-sig-vidare/

 • Anna • 22 oktober 2019 10:41:10
  Hej och välkommen till tantrakursers gästbok, här kan du ge oss feedback, tipsa om event som vi missat lägga in i kalendern och önska vad du vill ha mer av på sidan

Jag tar gärna emot dina synpunkter.

www.tantrakurser.nu