Erbjudande!

Sitter du hemma och vill förkovra dig, prata med någon eller läsa en intressant bok? Här har du åtskilliga möjlighter att få bra och kunnig hjälp av mångårigt erfarna tantralärare och terapeuter. Samtidigt som du får professionell hjälp, har du möjligheten att bidra till att alla dessa eldsjälar kan fortsätta sitt viktiga arbete och överleva denna kris som minskat våra möjligheter att göra det vi mest av allt älskar. Möta människor där dom är, ansikte mot ansikte. 
Coaching: 
Anira Möller på Levaverkstan stöttar dig med alla typer av frågor om livet, relationer, emotionell hälsa, sex och avslappning online, på mottagningen eller telefon. Just nu 500 kr/timme (800 ordinarie pris).
- Lisa Björling hjälpa dej att läka gamla sår och bli mer trygg i din sexualitet via mobil.
- Irene Andersson erbjuder vägledning/coachning via zoom i sexuell hälsa med Tao och bäckenbottenträning med 25% rabatt
- Lars Hedlin och LevMera - erbjuder Telefoncoachning via telefon eller Skype.  Att genomföra coachning på plats är förstås det mest effektiva, men coachning på distans kan vara ett bra alternativ i dessa tider. Pris 500kr för en timme
- Ring en tantraterapeut! Denna tjänst är för dig som har en fråga nu, inte har tid att boka en tid och eller vill vara anonym!
 
Onlinekurser: 
- Anna Torsdotter har en onlinekurs för dig som är Nyfiken på tantra. Syftet med kursen är att lära dig grunderna i tantra, känna dig trygg när du går på din första tantrakurs och förstå hur du kan bli mer tantrisk. Du får 13 kursbrev i din maillåda med videofilmer och övningar som du gör när du har tid över. För aktuella datum se kalendern

Köp en bok - Nu kan också vara tiden att läsa/lyssna på en bok.
- Mannens och Kvinnans Tao av Irene Andersson är omtyckta och viktiga böcker kring mannens och kvinnans sexuella hälsa. Enklast köper du böckerna via Bokus. 

Boka en session:
Nu går många av oss på knäna, men är vi friska bägge finns det nu massor med tider att välja på
- Boka en tid med Annelie Hellström i Stockholm och Göteborg  på Boka Direkt och Joy4Life 
Anira Möllers tantramassage/ sexuellt helande behandlingar är igång som vanligt när du och jag är friska. Just nu 500 kr rabatt för en session.
- Lisa Björling ger tantrisk massage, yonibehandling, parterapi, privatlektion i tantra och coaching.  Läs mer på LustKraft

Övriga möjligheter:
- Tantriskt onanistöd via telefon eller video: Kan vara en möjlighet att släppa på skam eller till ökad njutning. Lisa (lustkraft.se) vägleder dig genom en session i självkärlek, meditation och andningstekniker. 
- Mia Lehndal erbjuder gratis meditation via detta event på FB liksom  Yoga varje onsdag online

Vill du ha uppdateringar med info kring tantra, tao och sexuellt välmående en gång/månad? Klicka här! 

"Tack för möjligheten att få lufta mina funderingar kring tantra och sex. Nu känner jag bli trygg och kan boka mig för en session och lite senare säkert en kurs. Skönt att slippade rädslorna som innan hindrade mig. 
Tack för ett härligt sexliv och mer njutning på flera plan."

- Ronny Larsson, Stockholm