Erbjudande i Coronatider

Sitter du hemma i karantän och vill förkovra dig, prata med någon eller läsa en intressant bok? Här har du åtskilliga möjlighter att få bra och kunnig hjälp av mångårigt erfarna tantralärare och terapeuter. Samtidigt som du får professionell hjälp, har du möjligheten att bidra till att alla dessa eldsjälar kan fortsätta sitt viktiga arbete och överleva denna kris som minskat våra möjligheter att göra det vi mest av allt älskar. Möta människor där dom är, ansikte mot ansikte. 
Coaching: 
- Linda Näslund erbjuder nu coachning  online 550kr /60 min ord 750kr /60 min Parterapi 950kr /60min ord 1200kr
Anira Möller på Levaverkstan stöttar dig med alla typer av frågor om livet, relationer, emotionell hälsa, sex och avslappning online, på mottagningen eller telefon. Just nu 500 kr/timme (800 ordinarie pris).
- Lisa Björling hjälpa dej att läka gamla sår och bli mer trygg i din sexualitet via mobil.
- Charlotte Cronquist erbjuder coaching via zoom.us eller telefon till halva priset, för dig som är privatperson och betalar med swish. Endast 500 kr för en timme. 
- Joy4Life öppnar upp för helande-samtal ONLINE ⭐️ så vart du än befinner dig kan du nu boka ett helande samtal med Annelie Hellström,  uppge ”Tantrakurser” och få 45 min för 750 kr Ord pris 1000kr 
- Irene Andersson erbjuder vägledning/coachning via zoom i sexuell hälsa med Tao och bäckenbottenträning med 25% rabatt
- Lars Hedlin och LevMera - erbjuder Telefoncoachning via telefon eller Skype.  Att genomföra coachning på plats är förstås det mest effektiva, men coachning på distans kan vara ett bra alternativ i dessa tider. Pris 500kr för en timme
- Ring en tantraterapeut! Denna tjänst är för dig som har en fråga nu, inte har tid att boka en tid och eller vill vara anonym!
 
Onlinekurser: 
- Anna Torsdotter har en onlinekurs för dig som är Nyfiken på tantra. Kursstart 10/4. Syftet med kursen är att lära dig grunderna i tantra, känna dig trygg när du går på din första tantrakurs och förstå hur du kan bli mer tantrisk. Du får 13 kursbrev i din maillåda med videofilmer och övningar som du gör när du har tid över.
- Charlotte Cronquist har tre kurser Lekfull tantra, Ta makten och Älska kroppen.
Syftet med kurserna är att du lär dig  leva ett liv där du känner dig sexigare, blir tryggare i dig själv och slutar bry dig så mycket om vad andra tycker och tänker. I kurserna får du övningar, meditationer, reflektioner, filmer och fakta som hjälper dig att bli mer du – och ta mer plats i ditt liv.

Köp en bok - Nu kan också vara tiden att läsa/lyssna på en bok.
- Via Charlotte Cronquists hemsida kan du köpa fyra av hennes böcker (tre av dem finns också som e-böcker). När du köper böckerna direkt av henne, får du en handskriven hälsning, om du önskar det
- Mannens och Kvinnans Tao av Irene Andersson är omtyckta och viktiga böcker kring mannens och kvinnans sexuella hälsa. Enklast köper du böckerna via Bokus. 

Boka en session:
Nu går många av oss på knäna, men är vi friska bägge finns det nu massor med tider att välja på
- Linda Näslund erbjuder nu terapi/coachning  online 550kr /60 min ord 750kr /60 min Parterapi 950kr /60min ord 1200 kr
- Boka en tid med Annelie Hellström i Stockholm och Göteborg  på Boka Direkt och Joy4Life 
Anira Möllers tantramassage/ sexuellt helande behandlingar är igång som vanligt när du och jag är friska. Just nu 500 kr rabatt för en session.
- Lisa Björling ger tantrisk massage, yonibehandling, parterapi, privatlektion i tantra och coaching.  Läs mer på LustKraft
- Eva Freya har i dessa tider öppet som vanligt för tantramassage och dearmorering. Förutsättningen för att ett fysiskt möte kan ske är såklart att vi båda är friska.

Övriga möjligheter:
- Kanske skulle det kännas skönt med en meditationCharlotte Cronquist har tre serier meditationer. En om din sexuella kraft, en om ditt hjärta och en för att komma i kontakt med djupare aspekter av dig
- Tantriskt onanistöd via telefon eller video: Kan vara en möjlighet att släppa på skam eller till ökad njutning. Lisa (lustkraft.se) vägleder dig genom en session i självkärlek, meditation och andningstekniker. 
- Mia Lehndal erbjuder gratis meditation via detta event på FB liksom  Yoga varje onsdag online
- Eva Freya  har ett erbjudande på distanshealing. 350kr för 30 minuter under hela april och maj.
Du kan också komma till mig för att få healing. Då kostar en behandling 600 kr för 60 min under hela april och maj. 

Vill du ha uppdateringar med info kring tantra, tao och sexuellt välmående en gång/månad? Klicka här! 

"Tack för möjligheten att få lufta mina funderingar kring tantra och sex. Nu känner jag bli trygg och kan boka mig för en session och lite senare säkert en kurs. Skönt att slippade rädslorna som innan hindrade mig. 
Tack för ett härligt sexliv och mer njutning på flera plan."

- Ronny Larsson, Stockholm