Ring en tantraguide!

Har du frågor kring tantra, tao och/eller sexualitet ring en tantraguide! Vi har tillsammans en bred och lång erfarenhet kring de frågor som du har och vill ställa. Många utav oss tar även emot som tantriska bodyworkers, så du kan även boka en tid när du ringer.
Du som ringer kan vara helt anonym, vi ser inte det nummer du ringer ifrån!

Vi svarar när vi kan prata, säkrast dagtid mellan 10-18, svarar vi inte, ring igen eller någon annan i denna lista!

Eva Freya Cristiansson  - 0939- 1147055 (19.90 kr/ min) 
Jag svarar på frågor kring tantra, om hur man andas och hur avslappnad man blir av en massage. Vad är det som händer där djupt inne i kroppen? Prata med mig om spänningar i kroppen och sexuella problem, tantramassage kan hjälpa, jag förklarar hur. Fråga också om healing i kombination med tantra. För det är så jag jobbar, jag ger tantrisk helande beröring. Välkommen att ringa mig!

Irene Andersson 0939- 1147050 (19.90kr/min) 
Har du tappat kontakten med din kropp, ditt underliv och din sexualitet? Vill du fördjupa din sensitivitet och förmåga att uppleva mer? Hos mig får du tips på hur hitta vägen tillbaka till närvaro och njutning. Utifrån de taoistiska principerna guidar jag dig till avslappning och ökat sexuellt flöde. En specialitet är även bäckenbottenmedvetenhet, både för män och kvinnor.
Linda Näslund  - 0939- 1147051 ( 19.90kr/min) 
Jag svarar på frågor kring hur du kan få tillbaka glöden i relationen, hur tantra kan förhöja njutningen och vad tantra kan göra för skillnad i ditt liv. Behöver du hjälp med att stå i din sexuella kraft  fullt ut och läka sexuella sår? Ring mig!
Lisa Björling - 0939- 1147052 ( 19.90kr/min) 
Jag kan hjälpa dej att läka gamla sår och bli mer trygg i din sexualitet. Kanske kan du hitta nya aspekter av din sexualitet så att du kan njuta mer. Hos mig kan du släppa all skam och berätta om din innersta längtan, sådant som du kanske aldrig förut vågat dela med någon. Jag lyssnar utan att döma. 
Maria Fälth 0939-1147053 ( 19.90kr/min) 
Upplever du stress i vardagen? Har den satt sig i din kropp i form av spänningar över bäcken, i underliv, minskad lust, erektionsproblem eller har du negativa kroppsminnen sedan tidigare? Känner du dig otillräcklig och längtar efter ett sexuellt energiflöde genom kroppen?  Då är du välkommen att ringa mig för samtal eller vägledning kring den intima Essencemassagen! 

Anira Möller - 0939-1147054  ( 19.90kr/ min)
Jag svarar på frågor om sexualitet, tantra, beröring, avslappning, sexuellt helande, trauma, stress, osäkerhet, prestationsångest, självutveckling, livet samt kärlek och relationer. Vill du LEVA från din fulla potential, hitta njutning, närvaro och avslappning i kroppen samt skapa en god kärleksfull relation till dig själv och andra? Då är det mig du söker. 

Anna Torsdotter - 0939- 1147004 (19.90 kr/ min) 
Jag svarar på frågor som rör tantra, sexualitet, helande, njutning, sexuella fantasier. Jag vägleder dig kring vilken kurs du ska gå, hur de olika tantralärarna jobbar och vad du kan få ut av att gå till en bodyworker. Vill du ventilera en fråga/fantasi som du vill ha en opartisk åsikt om, då ska du ringa mig

Vill du ha uppdateringar med info kring tantra, tao och sexuellt välmående en gång/månad? Klicka här! 

"Tack för möjligheten att få lufta mina funderingar kring tantra och sex. Nu känner jag bli trygg och kan boka mig för en session och lite senare säkert en kurs. Skönt att slippade rädslorna som innan hindrade mig. 
Tack för ett härligt sexliv och mer njutning på flera plan."

- Ronny Larsson, Stockholm