Nyfiken på tantra - Stockholm

Nyfiken på tantra är en grupp som träffas på ett fik och lär känna varandra lite innan vi gemensamt besöker något event som är intressant.  Eller ordnar egna event. Gruppen är för dig som känner dig osäker, nyfiken, jätte nybörjare och/ eller som inte har någon att gå med.

Jag som håller i gruppen heter Anna Torsdotter och har gått på åtskilliga event under de tio åren som jag varit nyfiken på tantra. Under 2016-2018 hade jag åtskilliga egna kvällar i Skåne och Stockholm. Jag har dessutom god kännedom om de event jag bjuder in till och står till förfogande för alla sorters frågor. Du kan bara bli medlem i gruppen om du varit med på något av våra event eller är känd av mig sedan innan. Gruppen finns även på FB, en för Stockholm och en för Skåne

När vi har egna event har vi grundkurser i tantra där vi går igenom vad tantra är och vad det inte är, syftet och värdet av att införa mer tantra i livet. Du får nycklar till ett mer tantriskt liv, nycklar som kan du börja använda på en gång. Med dessa nycklar kan du redan samma dag få än bättre sex med en eventuell partner. Det blir olika övningar för att träna närvaro medvetenhet och Tantrisk kommunikation. Självklart ingår också grundläggande kunskap i tantrisk beröring. Du får också tips på hur du kan fortsätta träna. Övningarna anpassas efter de som kommer. Alla övningar är påklädda.

Kursen är för alla som är nyfikna, nybörjare och öppna för att tänka nytt, men även för dig som är erfaren. Innehåll och övningar anpassas efter de som är med.
 
Tantra är ett förhållningssätt till livet, som står för närvaro medvetenhet och kommunikation. Tantra är väldigt mycket mer än sex, sex är en väldigt liten del av tantra. Att vara Tantrisk, leva tantriskt eller utöva tantra funkar därför lika bra när man är singel som när man lever i ett par. Tantra handlar om att uppgradera sig sexuellt, som när man uppgraderar datorn. Du slutar inte med det du redan gör, du gör det bara på ett annat sätt, du gör det tantriskt. För mig har tantra varit ett sätt att njuta mer av livet, jag har upptäckt nivåer av njutning som jag inte trodde fanns.

Se kalendern för aktuella datum
 
Anna Torsdotter som håller kursen gick sin första tantrakurs 2009, utbildade sig till Sexsibilitycoach 2009-2010 och har sedan dess jobbat med tantriska behandlingar, kurser och workshops, i Skåne, Göteborg och Stockholm. Maila mig på tantraliv@gmail.com om detta är av intresse. Varmt välkommen!