Alternativa behandlingar

NY VÅRSKÖRD AV NATURLIGA EREKTIONSMEDEL
Solen och försommaren är här, hormonerna vaknar och jag fick lust att hjälpa lusten lite extra när ändå mina gamla naturmedel var slut.
Så detta är dagens skörd av erektionsmedel, inköpt på alltid lika trevliga och hjälpsamma Örtagubben på Odengatan. 10% fick jag dessutom på allt, det tackar vi för. Fast en sort hade de inte, och det är Horny Goat Weed. Men den fanns på lika välsorterade Life Land på Norrtullsgatan.
Varmt tack till alla dessa hälsokostbutiker, deras kunniga änglar och naturmedlen som hjälper oss med motivation och lustlängtan!
Visst är det lite si och så med de vetenskapliga bevis för att naturmedel som utlovar bättre sexuella flöden faktiskt också gör det. Och vad som är placebo och verklig effekt lär de lärde tvista om länge än.
Men varför inte pröva. Nog tycker jag att effekten snabbt började saknas när jag fick slut på medlen häromsistens.
Här i fotoalbumet kan ni titta närmare på de olika medlen jag nu kommer att prova. Men om ni testar själva: OBS, använd inte alla medel samtidigt!
Dela upp användningen så det inte uppstår oönskade cocktaileffekter. Ett, eller max två, medel per dag brukar jag använda.
Pulvren löser jag upp i varmt thé, lite juice eller yoghurt.
Och bästa tipset för oss som har svårt att svälja piller: skölj ner dom med lite yoghurt eller fil, då slinker de ner nästan hur stora kapslarna än är!

Per Gulbrandsen - Lem och liv! Per Gulbrandsen - Lem och liv!

EN GENOMGRIPANDE BÄCKENBOTTENBEHANDLING
Vill tipsa om en fantastisk bäckenbotten-behandling jag fick häromdagen, Pelvic Floor Awareness hos sexterapeuten och kroppscoachen Irene Andersson. Hon är bl a känd för sin bok ”Mannens Tao”, som är full av kunskap och kloka råd, så bra bok att alla män borde få den gratis. Det hon inte vet om vår bäckenbotten och mannens sexualitet är inte värt att veta!
Och hon tycker som jag, att det är dags att våga se mannens sexualitet som den positiva livskraft den i grunden är - som kvinnans! - med förmåga att skänka hälsa, åtrå, extas och livsenergi, erotik, sensualism och liv.
Hela denna förmåga bor i bäckenbotten!
På bilden syns hennes sexbottenmodell, från utsidan. Enda skillnaden mellan man och kvinna är att det på mannen sitter en penis där kvinnan har en clitoris. Annars är vi lika. Och som ni kanske ser byggs bäckenbotten upp av en rad muskler (allt det bruna), där var och en kan ge problem med spänningar som gör oss trötta och mindre lustfyllda än vi behöver vara.
Och Irene Andersson är fantastisk på att hitta just de muskler som är spända här! Hon gör det främst inifrån via anus, och jag kände snart att hennes behandling av den DÄR muskeln till höger gjorde faktisk lite ont. Så där stannade hon längre.
Hela tiden hjälpte hon mig hitta en bäckenbaserad djupandning som var väldigt skön och uppenbarligen hjälpte mig slappna av. Och samtidigt fick jag träna olika typer av knipning och lära mig hur de kunde användas för att uppnå olika saker.
Det var väldigt intressant, spännande, skönt, ja helande.
Extra trevligt var att hon gav mig återkommande beröm för hur jag kunde djupandas med min sexbotten och knipa på olika användbara sätt, blev riktigt stolt där ett tag! ☺️
Efteråt var jag rejält slut på det där darrbenta, matta och väldigt sköna sätt som jag känner igen från andra behandlingar där spända muskler äntligen fåtts att slappna av. Så visst har jag gått med spänningar i bäckenbotten jag inte hade minsta aning om. Fascinerande.
Tur att buss 4 gick bara ett kvarter bort, annars vet jag inte hur jag hade tagit mig hem efteråt, haha!
Jag vill tacka Irene Andersson djupt för vad du lärde mig och gjorde med mig och denna livsavgörande del av min kropp, helt underbart!
Rekommenderar verkligen alla att prova denna behandling. Se mer på pelvicfloorawareness
www.bodycoach.nu
Tipsa gärna andra!
Per Gulbrandsen
@lemochliv på Facebook, där kan du läsa alla inlägg i bloggen

Per Gulbrandsen - Lem och liv! Per Gulbrandsen - Lem och liv!

MIN FÖRSTA 4-HANDS TANTRAMASSAGE
- Jag är i paradiset.
Kände jag plötsligt där på madrassen längst in i den ovanliga tantrasession jag avnjöt häromdagen, med inte bara en terapeut/massör - utan två! Det kallas 4-hands tantramassage, och utövad av Linda från Mod att förändra AB och Susanne från Skapelsens Källa var det en så ljuvlig upplevelse att jag fortfarande inte riktigt hämtat mig, omtumlande skönt.
Jag hade alltså fyra händer över hela nakna mig i två timmar, i den mest dynamiska och uppfinningsrika tantrasession jag varit med om. Som en gränslös konsert med två skickliga improvisationsmusiker, eller ett konstverk där två synkade konstnärer med sina kroppar levandegjorde mig på målarduk eller som staty. Fantastiskt.
Sessionen böljade i långa linjer mellan djup stillhet och kraftfull intensitet. I ena stunden försiktigt nuddande smekningar med flortunna fjädrar och slöjor, lätta duschar kallt vatten och varm olja, isbitar längs ryggraden och kittlande fingersmekningar längs hela mig.
För att följas av formidabla explosioner av skakningar, tryck och dunkanden, starka händer och armar dansande överallt, deras dubbla kroppstyngder på min rygg, hårda daskanden. Överväldigande härligt!
Jag njöt som en kung. Långa rysningar strömmade genom kroppen, jag djupandades som i långsam trance, spann och morrade som ett lyckligt kattdjur och varenda cell i kroppen kändes aktiverad. Salighet är ord för känslan, ”bliss” är bättre. Paradisiskt sensuellt. Sagolikt. Men inte sex.
Det här var första gången Linda och Susanne jobbade som duo, alla sessioner blev fullbokade direkt och de planerar en ny serie till mars. Jag är redan sugen....
Och framförallt: Sessionen kändes så välgörande för min läkning av avskurna erektionsnerver. Utifrån sin långa erfarenhet menade de att jag gör helt rätt, och kommer lyckas om jag fortsätter min njutningsväg. Vilket jag gärna gör.
Inte minst när det kan vara så här skönt!
Dela gärna! 

Per Gulbrandsen - Lem och liv! Per Gulbrandsen - Lem och liv!

LEM OCH LIV TESTAR NY BEHANDLINGSFORM

Dags för en ny spännande sorts behandling på min resa mot återställd #erektion. Här ligger lilla jag (nästan ) i väntan på - #akupunktur!
Jag har blivit rekommenderad hit till kliniken #neosomastockholm, som drivs av en av landets främsta akupunktörer, den tungt meriterade #EvaMarieJanelo. Hon har decennier av kunskap med sig när hon nu vill försöka hjälpa mig.

Hon säger att ytterst få ED-män har sökt sig till henne genom åren, och att hon inte kan garantera att jag återfår full erektion. Men hon vill gärna försöka. Stort varmt Tack!
Och direkt hittade hon blockeringar i min kropps blodflöden förbi bäckenbotten, blockeringar som hon sätter nålar emot. Först på ryggen, sedan på fötter, ben och mage. Nålarna känns knappt, är van vid mer stickighet och att nålarna får sitta längre. Hennes analys av min tunga, puls mm är häpnadsväckande korrekt.
Jag känner direkt fullt förtroende för detta superproffs, och helt trygg. För jag vet att akupunktur aldrig skadat en enda människa, att den visserligen inte alltid hjälper, men att miljoner människor kan tacka den uråldriga terapin för återvunnen hälsa.
Och jag kanske inbillar mig. Men ta mig sjutton om jag inte förnimmer en sorts bubblande längs benen och uppåt kroppen efteråt. Är det blodet som redan börjat flöda bättre?
Nå, nu ska jag gå en månad hos henne, och har lovat att låta bli andra behandlingar under tiden. Detta så vi kan låta akupunkturen arbeta ostört, och så det går att slå fast att den ligger bakom eventuella framgångar.
Det här ska bli riktigt spännande!
Ny rapport om detta kommer framåt februari.
Per Gulbrandsen - Lem och liv! Per Gulbrandsen - Lem och liv!

THAIMASSAGE NU ETT VÄRLDSARV - MED TANTRARÖTTER
Thaimassage klassas nu av FN som ett världsarv, den mest prestigefyllda utmärkelse en kulturföreteelse kan få. Enligt Unesco är den klassiska thailändska massagen en flertusenårig, fin och unik tradition som bör skyddas och få leva vidare.
Massagetypen har blivit populär även internationellt, och i Sverige kan vi se Thailands flagga vaja utanför närmast otaliga salonger. Bara i Stockholmsområdet finns idag ca 330 salonger med minst ett tusental massöser, änglar som tar hand om våra trötta och spända kroppar för en billig penning.
Kvaliteten på tjänsterna kan dock variera stort från massage i världsklass till vad som kallats oljeblaskiga smekningar, och branschen har fått ett delvis skamfilat rykte efter flera polisingripanden mot misstänkt prostitution.
Själv har jag dock på min tantraresa fått fin, läkande och seriös hjälp med tantrisk massage på flera salonger, rekommenderas. Och från början kommer faktiskt thaimassagen just från Indien, tantrans hemland.
För betyg och förteckning över landets salonger, se:
https://www.thaimassageguiden.se/salonger


Gör nåt, och gör det nu!
Dela gärna. Posta mig gärna, absolut diskretion garanteras. Läs mer på min blogg @lemochliv
https://www.facebook.com/lemochliv

Tipsa gärna andra!
Per Gulbrandsen, ring mig och prata anonymt på 0939- 1147056 Läs mer på www.tantraguiderna.nu​​​​​​​
@lemochliv på Facebook, där kan du läsa alla inlägg i bloggen