Tantriska höjdpunkter

Per Gulbrandsen - Lem och liv! Per Gulbrandsen - Lem och liv!

TACK ALLA MINA ÄNGLAR!
#Nyårsafton, och jag fick lust att sammanfatta ett märkligt spännande, livgivande 2019 genom att tacka alla mina räddande änglar.
Så ett stort varmt tack till:

- Kirurg #MudharHasan som med sitt team gjorde mig cancerfri med en enda nyckelhålsoperation i januari, och sedan hållit mig informerad om ny prostataforskning, stöttat min idé om att stimulera återväxten av erektionsnerver med tantra och sex och i att våga gå ut offentligt i frågan, tipsat mig om den suveräna stötvågs-behandlingen och mer.
- Livskamrat Matilda som stod ut med mig som kateterbärare och postopererad, och stöttat mig fullt ut genom hela tantra-året. Älskar dig.
- Kontaktsköterskan Malin på Danderyds Sjukhus som tipsade mig om sexbutiken #Pistill när jag var ledsen för att utlovad sexolog och sexhjälp inte alls fanns på sjukhuset.
- Damerna på Pistill som lärde mig att det inte är skämmigt att öppet prata sex i en butik fylld av hjälpmedel och sexologisk kunskap. Och inte minst: tipsade mig om tantra-behandlingarna på Joy4Life.se!
- Annelie Hellström på #Joy4Life som med min första tantramassage och dearmouring öppnade upp både min kropp och själ för en helt ny omvälvande resa och livshållning. Är dig evigt tacksam!
- #SexologKalleNorwald som fick mig förstå att jag var på rätt väg utan psykologiska spärrar och önskade mig lycka till på tantraresan.
- Tantra-informatör #AnnaTorsdotter som tipsat mig om nya behandlingar, tagit med mig på rolig tantralek och vänligen lägger ut inlägg från min blogg #LemochLiv på sin hemsida.

Och inte minst: Tack till alla underbara behandlare!
- LarisaJolobova och Leila på #ÖstermalmsSpaochMassage som visade mig hur njutbar tantramassage kunde vara som vardagsbehandling. Underbart fint.
- Linda Nessla Örtengren på #NaknaCoachen som med förstklassig tantraterapi gav mig djup de-armouring, avgörande kunskaper och nya insikter om kärlekslivet med min nästa. För att inte tala om hur du stöttat och lärt mig nytt under höstens stötvågsbehandling och kukmassagekurs.
- #PetraBlomqvist på #SacredCircles för sagolikt helande och shamanistiska tantra-sessioner, gränslöst njutbara och läkande som vore de från en annan tid.
- #SofiaCerne på #SofiasXtas för varmt mottagande, viktiga samtal och din fantastiska tantra-massage.
- #SalilaSalila / #MilouAnanda på #TantraYogaMassage som lärde mig hitta mina sju #chakra och dess olika ljud, och hur jag kan tona/ljuda mig själv till djupaste stillhet, frid och kärlek.
- Irene Anderssonbodycoach.nu som med din #PelvicAwareness-terapi fick mig att upptäcka en avslappnad, medveten bäckenbottens enorma betydelse och koppling till välmående, andning och sexualitet.
- Anira Möller på #levaverkstan för den kanske starkaste och djupaste upplevelsen på hela året, du lyfte mig in i tantra som en absolut helande energi och magi, oförglömligt.
- Sofia Kreissl för en ovanlig session med vidöppnande samtal och finstämd massage.
- Maria Fälth på #ExcellentQHealthandBeauty för en lång, vacker halvdag med djupgående, vindlande samtal och en livsöppnande essence-massage mot absoluta nollpunkten.
- Nina på #TantraAngels som gav mig årets mest eteriska behandling, i absolut skönhet, nakenhet och känslighet.
- Emma på #Movao, Linda på #Chuanpit och Jaia på #Sukhuthai för kärleksfull #thaimassage med starka tantra-rötter.

Ett stort tack också till urolog #HenrikZetterqvist på #UroCare i Tumba som gav mig höstens avancerade stötvågs-behandlingar för stärkande av lingam, med känslig assistans av Linda Nessla Örtengren och syster Helene. Henrik har stöttat min tantra-resa och frikostigt delat med sig ny urologisk kunskap kring hur lingam är uppbyggd, erektion, sex, prostata, nya blodkärl, erektions-sprutor osv. Ovärderligt för mig.
Vill också tacka senior-gymmet #Activage vars skickliga tränare förberedde mig så klokt inför operationen med mag- och bäckenbotten-träning, och nu håller mig i skönt trim med 3-4 pass i veckan av egen träning och roliga cirkelpass i fräscha lokaler med låg volym och trevliga träningskompisar.
Är så tacksam att Activage finns!
Minst lika avgörande har det vackra stöd varit som jag njutit av från er Facebookvänner. Inte en enda hånfull kommentar på hela året, bara stöd och tacksamhet. En ynnest att få uppleva när jag vågat vara öppen om något som så länge varit skambelagt.
Är så tacksam för ert stöd!
Sist men verkligen inte minst:
- Ett stort varmt tack till pappa #OddGulbrandsen som genom ett förtida arv gjorde min helande resa ekonomiskt möjlig. Tack!
Älskar er allihop, gränslöst mycket.
EPILOG
Mitt tantra-år 2019 har gjort mig ångestfri, känsligare, mer närvarande, gladare, lugnare, starkare och mer lustfylld och sinnlig. Än är jag inte framme på resan. Men för mig är vägen lika mycket ett mål i sig, ett kul, pirrigt och ofta ljuvligt sådant.
Det viktigaste är ändå att jag slapp cancern.
ÖNSKAR ER ALLA ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!

Gör nåt, och gör det nu!
Dela gärna. Posta mig gärna, absolut diskretion garanteras. Läs mer på min blogg @lemochliv
https://www.facebook.com/pg/lemochliv/about/


Tipsa gärna andra!
Per Gulbrandsen
@lemochliv på Facebook, där kan du läsa alla inlägg i bloggen