Pelvic Floor Awareness

Per Gulbrandsen - Lem och liv! Per Gulbrandsen - Lem och liv!

EN GENOMGRIPANDE BÄCKENBOTTENBEHANDLING
Vill tipsa om en fantastisk bäckenbotten-behandling jag fick häromdagen, Pelvic Floor Awareness hos sexterapeuten och kroppscoachen Irene Andersson. Hon är bl a känd för sin bok ”Mannens Tao”, som är full av kunskap och kloka råd, så bra bok att alla män borde få den gratis. Det hon inte vet om vår bäckenbotten och mannens sexualitet är inte värt att veta!
Och hon tycker som jag, att det är dags att våga se mannens sexualitet som den positiva livskraft den i grunden är - som kvinnans! - med förmåga att skänka hälsa, åtrå, extas och livsenergi, erotik, sensualism och liv.
Hela denna förmåga bor i bäckenbotten!
På bilden syns hennes sexbottenmodell, från utsidan. Enda skillnaden mellan man och kvinna är att det på mannen sitter en penis där kvinnan har en clitoris. Annars är vi lika. Och som ni kanske ser byggs bäckenbotten upp av en rad muskler (allt det bruna), där var och en kan ge problem med spänningar som gör oss trötta och mindre lustfyllda än vi behöver vara.
Och Irene Andersson är fantastisk på att hitta just de muskler som är spända här! Hon gör det främst inifrån via anus, och jag kände snart att hennes behandling av den DÄR muskeln till höger gjorde faktisk lite ont. Så där stannade hon längre.
Hela tiden hjälpte hon mig hitta en bäckenbaserad djupandning som var väldigt skön och uppenbarligen hjälpte mig slappna av. Och samtidigt fick jag träna olika typer av knipning och lära mig hur de kunde användas för att uppnå olika saker.
Det var väldigt intressant, spännande, skönt, ja helande.
Extra trevligt var att hon gav mig återkommande beröm för hur jag kunde djupandas med min sexbotten och knipa på olika användbara sätt, blev riktigt stolt där ett tag! ☺️
Efteråt var jag rejält slut på det där darrbenta, matta och väldigt sköna sätt som jag känner igen från andra behandlingar där spända muskler äntligen fåtts att slappna av. Så visst har jag gått med spänningar i bäckenbotten jag inte hade minsta aning om. Fascinerande.
Tur att buss 4 gick bara ett kvarter bort, annars vet jag inte hur jag hade tagit mig hem efteråt, haha!
Jag vill tacka Irene Andersson djupt för vad du lärde mig och gjorde med mig och denna livsavgörande del av min kropp, helt underbart!
Rekommenderar verkligen alla att prova denna behandling. Se mer på pelvicfloorawareness
www.bodycoach.nu

Tipsa gärna andra!
Per Gulbrandsen
@lemochliv på Facebook, där kan du läsa alla inlägg i bloggen

Läs nästa inlägg i bloggen