Priser - kalendern

Event i kalendern

Min vision är att skapa en kalender med tantraevent i hela Sverige. Då och då får jag extra energi och lägger då in event som jag hittar i olika sammanhang, utan att begära något energiutbyte. Dessa event saknar dock bild, namn och länkade länkar.

Det innebär att de event du hittar i kalendern med bild, har alla betalat på ett eller annat sätt. Det kan vara ett byte med länkar i nyhetsbrev, eller reklam i något annat sammanhang som syns.
Vill du hellre betala med pengar, är 160kr + moms den summa de flesta väljer.
(förbehåller mig rätten att tacka nej till event som inte passar in)

Vill du ha med ditt namn, bild och länkad länk? Swisha 200kr/ event till 1236185748, Skicka ett mail eller en länk från FB, så lägger jag in det!

Är du helårsbetalande terapeut/ tantrainspiratör, lägger du upp 10 egna event utan extra kostnad ( värde 2000kr) Halvårsbetalande 5 egna event /halvår (värde 1000kr)
Anna Torsdotter
Det är jag som håller i denna sida-
det är mig du pratar med när du ringer. Jag lägger in alla texter, sprider information och håller reda på att sidan uppdateras regelbundet. Jag brinner för att sprida kunskap om tantra, sexsibility och sexuellt helande som har gjort stor skillnad i mitt eget liv. Jag har en bakgrund med att driva en liknande sida i 18 år innan jag startade mitt nya företag
Njut i varje nytt nu! 2010. Sidan www.tantrakurser.nu startades 2018.

Samtliga priser är exkl moms, uppdaterade 20200108 och gäller t.o.m. 20200630

Större spridning...

Under våren 2020, inleder vi ett samarbete med kurser.nu för att nå ytterligare 150.000 personer som varje månad söker kurser via denna sida. Tantrakurser.nu kommer att stå som arrangör och presentera dig som aktör i den beskrivande texten.
Rubriken på din kurs syns, beskrivande text, länk till hemsida samt direkt respons från intresserade.

Vill du synas med en eller två kurser 
där? 
Maila mig om detta låter intressant för dig

Banner

Nu finns möjlighet att lägga in banner på första sidan och i kalendern. Maila mig om detta är något som passar dig!


Vill du också synas på hemsidan?
 Vems event vill du se i kalendern?


Kontakta Anna Torsdotter