Gudinnehelger

Jag har en Gudinnehelg i månaden, med olika teman. På helgerna deltar jag, en musiker och terapeutiskt stödjande assistenter. Du får utveckla din sexualitet och skapa mer njutning i ditt liv. Early bird-priset är 1900 kronor per helg och då ingår fantastiskt god mat. 
Vi håller till i ett magiskt yogatempel, 250 meter från Uppsala tågstation (som ligger 40 minuter från Stockholms centralstation). Boende kan ofta ordnas.
Läs gärna mer om och se filmer om helgerna här: Lustkraft.se
Feedback: Jag har gått "Tantriska gudinnehelger" med Lisa och varit jättenöjd alla helgerna. Lisa skapar en trygg stämning i gruppen med plats även för glädje och skratt. Lisas kurser har för mig varit ett forum för självkärlek och att komma i kontakt med min kropp, kvinnlighet och sexualitet. Jag kan varmt rekommendera Lisas kurser till alla som vill utvecklas och komma i kontakt med sig själva och njuta av att vara i kroppen.
 
"Det var högt över mina förväntningar! Hela upplägget var genomtänkt och du är en otroligt härlig och inspirerande människa! Stort TACK till dig och våga ta till dej av allt positivt som vi säger!"

"Din kurs har gett positiva ringar på vattnet för både mig, mina väninnor som deltog – och de som har fått höra om våra erfarenheter. När jag under kursen berättade min sexuella historia, förstod jag mitt bagage. Och där och då medan tårarna rann och du och de andra stöttade och höll om mig, insåg och kände jag att jag har rätt att säga nej. Och jag förstod också att jag inte är ensam om det har jag upplevt. Men det allra bästa var den ärlighet och omsorg som du som kursledare visade oss. Att du fanns där och accepterade – så att jag blev inspirerad till att våga vara mer av mig själv. Både jag och mina väninnor fortsätter att utvecklas av det vi lärt oss. Vi har blivit bättre på att prata om saker och tar vara på varandra. Ett stort tack!"