Jennie Rehbinder

Jag heter Jennie Rehbinder och det är jag som håller i kursen

Yoni – Fri att Njuta är en kurs för dig som vill utforska din sexualitet.
Den är för dig som vill känna att din kropp kan vara en källa till stor glädje och njutning. Det finns så mycket helande och kärlek i att utforska sexualiteten. Sex kan vara mer än fysisk njutning, även om det är trevligt nog. Sex kan vara såväl terapeutiskt och användas för personlig och andlig utveckling som ett sätt att skapa djupa kärleksmöten och orgiastiska upplevelser. Sexualiteten är också en del i att uppleva livet med större flöde, kreativitet och kärlek.
Den försvinner aldrig. Den kan kännas sovande eller långt borta men du har den inom dig, och kan öppna upp för den. En flödande sexualitet kommer inte av sig själv utan behöver återkommande näring. Det finns sällan snabba lösningar, men det kan vara lättare än du tror att bejaka sitt flöde.
Låt sexualiteten vara viktig.

Yoni – Fri att Njuta passar dig som vill få insikt i hur du kan utforska din erotiska karta och börja definiera din egen sexualitet. Du är redo för förändring och vill ha verktygen som ger dig ett rikare liv.
Hela du kommer att vara med – ditt mentala, känslomässiga och fysiska jag. Tanken är att kunskapen ska landa såväl i huvudet som i kroppen. Vi arbetar praktiskt och teoretiskt – övningarna inkluderar inre resor, det utforskande och sårbara samtalet, orgasmologi och annan kroppskännedom, självkärlek, självmassage, beröring, tantriska närvaro- och andningsövningar samt andra kvinnors fina gemenskap.
Teorin handlar om sexualiteten, kroppen, kärleken och relationer. Du får också plats med dina önskemål och funderingar samt den historia du har med dig.

Du kommer att få lära dig om:
olika slags orgasmer
hur du skapar en sexpositiv attityd
hur du stärker din självkärlek
att respektera och ta dina personliga behov på större allvar
att bli mer närvarande hur man får en intimare relation till ditt kön
hur du kan njuta mer
 
Kursen håller på under en helg.
Tider: Fredag kväll 19.00-21.30, lördag 10.00-mellan 17.00 & 18.00 och söndag 10.00-16.00.
Vi kommer att vara i en kurslokal i Stockholm (Kungsholmen, närmsta tunnelbanestation är Fridhemsplan).
Exakt adress, portkod och vägbeskrivning får du efter anmälan.
För mer info maila mig Jennie Rehbinder
http://www.yoni.nu
jennie@rehbinder.se
070- 285 10 91
Tills jag har något aktuellt datum, surfa gärna in på min hemsida och lär mer...
https://yoniblog.wordpress.com/