Tantrakurser för par - grund

Grundkurs - om tantra  är kursen för er som är nyfiken på vad tantra är och som vill veta mer.
Kursen är upplagd med en kväll ca 18.30-21 och en heldag ca 10-17 tex. fredag kväll och hela lördagen. ( ta hela helgen ledig, ni får en mängd övningar med er hem, som det kan vara bra att ha en extradag till att öva på)

På kvällen går vi igenom vad tantra är och vad det inte är och jag som håller i kursen berättar vad det har varit för mig och vilken skillnad det är i mitt liv. Vi går också igenom olika myter och föreställningar kring begreppet tantra och reder ut skillnaden mellan tantra och tantrasex. Du får även prova på vad det kan vara för dig. I slutet av kvällen gör vi en beröringsövning för de som vill.. Alla övningar görs påklädda och allt är valfritt.
 
På heldagen fördjupar vi det vi har pratat om på kvällen, vi gör olka övningar och får tips om hur man kan vara tantrisk och njuta mer både som singel och som par. Alla övningar görs med kläderna på och du väljer själv vilka övningar du vill vara med på och vilka du vill sitta brevid och titta på.
 
Kursen innehåller följande:
andningens betydelse
konsten att vara närvarande
medvetenhet - om att ta ansvar för sig själv
kärleksfull kommunikation
kärleksnycklar - verktyg att ta med hem
sinnlig beröring - att ge och ta emot
 
Pris: ca 1750 kr inkl moms/par ( fika med rawfoodkaka, frukt och nötter, samt te ingår) lunch går vi ut och äter. 
Antalet platser är begränsade och anpassade efter rummets storlek. Dock minst 3 betalande par  ( Vill du gå en sådan här kurs,  har tillgång till en trevlig lokal, hemma hos dig eller ute på stan/ orten/ landet där du bor, hör av dig, 0709-203192! Jag kommer gärna och håller kursen hos dig)
Sista dag för anmälan ca 14 dagar innan kursstart! Säkra din plats genom att betala in summan via Swish 123 618 5748, via bankgiro 5784-2163 Vill du hellre ha faktura? Meddela via mail
Anmälan som är bindande görs till Anna Torsdotter på mail tantraliv@gmail.com eller via sms på 0709-203192

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.