Annelie Hellström

Shamansk Natur Prästinna, mindfullness instruktör, yinyogalärare, beteendevetare, dearmorering, Kvinnans anatomi, kommunikolog och mycket annat Drivs av: Att göra skillnad och brinner för att fler ska finna sin väg till ökat välmående och ha glädje i livet.
Jag är här för att vägleda och stödja dig att upptäcka dina dolda tillgångar och väcka din livs/sexuella energi till liv än mer. Jag vill inspirera människor till att våga och vilja leva sin sanning och njuta mer av sig själva och livet. Jag älskar att lära, utmana och leva. Älskar att vara kvinna, ja helt enkelt jag älskar att leva och njuta.
Läs om aktuellt, Shamansk dearmorering & wombhealing Årsprogram
Artikel om mina sessioner i Expressen
Du kan läsa mer om mina olika event & sessioner på min hemsida www.joy4life.se

Jag ger sessioner i Stockholm & Göteborg. Årsprogrammet håller jag på vackra Gaia Life kursgård, strax söder om Göteborg, I november har jag ett retreat i Indien! Läs mer här.. https://www.tantrakurser.nu/kalender-42733428#/calendar=1&id=464448
Min hemsida www.joy4life.se
Kontakta mig på: annelie@joy4life.se

Boka tid här!
.

Feedback från tidigare klienter
”Jag har varit på behandling hos Annelie Hellström på Joy4life vid tre tillfällen och jag saknar nästan ord för att beskriva hur otroligt bra det varit och hur mycket det hjälpt mig. Med all sin kunskap, intuition och hängivenhet har Annelie varje gång gett mig precis det jag behövt i form av samtal, örtterapi, massage och helande fysiska och själsliga insikter. Jag önskar att alla fick chans att gå på behandling hos Annelie, det skulle göra världen bättre! ”
***********
”Annelie guidade mig in i behandlingarna med kunskap och närvaro. Kände mig trygg, respekterad och kärleksfullt guidad. Djupa processer blev möjliga och jag fick nya insikter om mig själv och min omvärld. Upplevde att Annelie höll space för mig och det som hände under behandlingarna."