Annelie Hellström

tÄr du trött på att vara trött? Här finner du behandlingar som ger dig kraft och energi.

Dearmorering/ de-armouring är en intensiv healingprocess som lösgör det förflutnas grepp i kroppen, friger och expanderar livsenergi, stimulerar vitalitet och lycka. Genom olika trauma och erfarenheter så lägger vi på oss en rustning på kroppen för att skydda oss. Denna rustning kan hindra att livskraften och den sexuella energin får flöda fritt i kroppen. 

Yoni och lingam de-armouring / Dearmorering ingår även om det önskas.
Womb healing / massage: Nu är tiden mogen och det är dags att läka vår livmoderkraft. En session där vi ger livmodern välsignelser och livmodern får en chans att läka på djupet. Det är en mycket avslappnande massage / healing som är djupt helande. För dig som vill återupptäcka och läka din "womb", din livskälla och din magiska och vackra gudomliga urkraft

Jag är en person med mycket drivkraft och energi. Fast samtidigt är jag en lugn person med stort fokus på balans i livet. Jag är en kroppsterapeut som andas, skriker, gråter och skrattar med mina klienter. Jag hjälper dem att komma åt djupare lager av sig själva och läka på cellnivås. Jag håller space och ger utrymme att utforska vad som verkligen händer. Min totala närvaro gör att du kan släppa det som inte längre tjänar dig.
Jag har med mig många olika kompetenser och mycket erfarenhet, fast jag drivs av energi och att finna din potentiella kraft. Jag är här för att vägleda och stödja dig att upptäcka dina dolda tillgångar och väcka din livs/sexuella energi till liv än mer. Jag vill inspirera människor till att våga och vilja leva sin sanning och njuta mer av sig själva och livet. Jag älskar att lära, utmana och leva. Älskar att vara kvinna, ja helt enkelt jag älskar att leva och njuta

Se också Shamansk dearmorering & wombhealing - Årsprogrammet - som startar 20/11 2020

Du kan läsa mer om mina olika event & sessioner på min hemsida www.joy4life.se
Jag ger sessioner i Stockholm & Göteborg.
Min hemsida www.joy4life.se
Kontakta mig på: annelie@joy4life.se

Boka tid här! Läs artikeln i Expressen som skrevs våren 2019
.

Feedback från tidigare klienter
”Jag har varit på behandling hos Annelie Hellström på Joy4life vid tre tillfällen och jag saknar nästan ord för att beskriva hur otroligt bra det varit och hur mycket det hjälpt mig. Med all sin kunskap, intuition och hängivenhet har Annelie varje gång gett mig precis det jag behövt i form av samtal, örtterapi, massage och helande fysiska och själsliga insikter. Jag önskar att alla fick chans att gå på behandling hos Annelie, det skulle göra världen bättre! ”
***********
”Annelie guidade mig in i behandlingarna med kunskap och närvaro. Kände mig trygg, respekterad och kärleksfullt guidad. Djupa processer blev möjliga och jag fick nya insikter om mig själv och min omvärld. Upplevde att Annelie höll space för mig och det som hände under behandlingarna."