Eva Freya Cristiansson

Jag är Eva Freya Cristiansson och jag arbetar som tempelprästinna och som prästinna i Moder Jords tjänst och ett av mina många tempel är mitt yonirum. I yonirummet erbjuder jag mina tjänster som består av en sinnlig och djupt avslappnande tantramassage, en dearmorering av yoni/lingam eller en healingsession. Jag erbjuder dig också min totala närvaro under den stunden vi möts. En närvaro som nog i första hand märks genom mina händer och min kropp men också samtidigt genom mitt hjärta som är närvarande, öppet och lyssnande för att ta emot dig och hålla dig i alla dina uttryck.

Min tantramassage ger en beröring på djupet in i ditt inre där du och din sexuella energi bor. När vi tillsammans når det djupet sker ofta ett helande som inte alltid är synligt och mätbart för stunden. Men effekten av vårat möte brukar snart visa sig i form av en större aptit på livet, en djupare avslappning och en kontakt med din kropp och dina känslor som du kanske inte tidigare har upplevt. Ofta blir behandlingen en blandning av massage och healing. Jag jobbar med hela din kropp, utanpå som inuti.

 I dearmoreringen ägnar vi oss åt att släppa spänningar, blockeringar och uppdämda känslor i och kring din yoni eller din lingam. Dearmorering är en triggerpunktsmetod där jag trycker på olika punkter på din kropp och guidar dig i avslappning kring din sexualitet och eventuella känslomässiga blockeringar.

Jag har jobbat med healing i 15 år och som prästinna i 10 år och det tantriska förhållningssättet till livet kom till mig för några år sedan. Den mjuka och inkännande livsstilen pockade på min uppmärksamhet och fick mig att förstå att jag behövde jobba med människor i mer privat form som att ge sinnlig massage och dearmorering kombinerat med healing. Idag erbjuder jag privata sessioner i tantramassage, dearmorering och healing. Samt tantramassagesessioner för par, tantramassage kurser och healingkurser.

För att läsa mer om mig och för att boka en tid når du mig här:
BOKA DIREKT
www.tantantra.se
info@tantantra.se
www.mamajord.se

Varmt välkommen
EvaFreya Cristiansson