Irene Andersson

Jag brinner för att informera om och vidga synen på vår sexualitet, och på så sätt bidra till mer hälsa, balans och harmoni, till oss själva livet och andra. Jag vill medverka till människors uppvaknande, naturlighet och acceptans av sig själva och sina kroppar inklusive sexualiteten.
 
Erbjuder kurser, workshops, föredrag, vägledning, behandlingar och böcker med tillhörande övningar för att öka sexuell medvetenhet och förmåga till njutning. Jag kombinerar västerländsk kunskap om vår anatomi med österländsk visdom, som ser till helheten. Mina främsta redskap är taoistiska qigongövningar för att kultivera den sexuella energin. Mina insikter och verktyg har jag samlat i böckerna ”Kvinnans Tao” (2011) och ”Mannens Tao” (2014). Läs mer om mig och olika event på www.bodycoach.nu
 
Har över 25 års av olika alternativa terapier och kroppsbehandlingar och här erbjuder jag Pelvic floor awareness. En behandling för att lösa upp spänningar i bäckenbottenmusklerna och andra blockeringar i underlivet. Läs mer om Pelvic floor awareness behandlingen här!

Min vision är
”Min respekt och tilltro till kroppens och sinnets egen kraft och självläkande förmåga har genom åren bara stärkts och jag ser det som min uppgift att hjälpa till att skapa utrymme för den kraften att verka”.

Kontakta mig här:
0739-483943
www.bodycoach.nu
www.kvinnanstao.se
www.mannenstao.se

Feedback från tidigare klienter:
”Underbart, varmt och odramatiskt. Känslan av att detta är det mest naturliga i världen vilket gjorde mig väldig avslappnad.”
 
”Jag fick en mer inblick hur min vagina fungerar, hur den ser ut, vad de olika ”grejerna” sitter. Att det finns tre muskler och hur jag kan träna dem.”
 
”Det var odramatiskt, väldigt bekvämt och avspänt. Inget kändes konstigt, pinsamt eller jobbigt. Jag blev än mer peppad på att vara kvinna och utforska min kropp mer och njuta av den!”

”Jag har blivit medveten om att jag spänner underlivet när jag blir stressad eller oroad. När jag släpper spänning i underlivet blir det mer flöde och känsla av frihet i hela kroppen.”