Lisa Björling

Jag (Lisa) jobbar som sexsibilitycoach (närhetspedagog) sedan 2011. 

Sexsiblitycoachutbildningen innebär att jag under 1,5 år har mött tretton olika lärare som alla arbetar med sexualitet ur olika vinklar. Därutöver har jag gått ett 40-tal fristående kurser inom tantra eller sexualitet.

Jag har gått från att definiera mig som asexuell till att vara multiorgastisk, och jag har verkligen arbetat med att lära mej om min sexualitet och min kropp. Och idag känns det så värdefullt och fint att få dela med sej av det till andra. 
 
Jag erbjuder idag Gudinnehelger, en form av Tantrisk massage och Enskilda sessioner i centrala Uppsala.  Skriv till lisa@lustkraft.se och be att få komma med på mitt nyhetsbrev om du vill bli inbjuden till mina kurser. Läs mer och titta på filmer på Lustkraft.se
Lyssna på avsnittet med mig i podden Tantraliv (Spotify) om min resa från att vara asexuell till att bli multiorgasmisk. 

Feedback:
"Tack Lisa för en underbar session. Med säker hand guidade du mig i meditation till kärnan av det jag länge hade upplevt som problem, för att upptäcka det som låg bakom och vända det till min styrka. Din varma trygghet gav mig mod till att våga möta och öppna upp för att börja förändra. Jag kände under hela sessionen full tillit till dig."

"Jag är så imponerad av att du alltid har haft verktyg att coacha mig med i mina vitt skilda utmaningar. Det bästa är förstås att jag upplever en varaktig förändring i en av mina närmaste relationer efter en av våra coachingsessioner. Tack!"

"Tack för senast! Tycker det var en fin upplevelse att få träffa dig, spännande på många plan, du är en underbar och varm tjej ska du veta. :) Jag fick insikter och upplevelser som jag kommer att ta med mig! Också en del övningar som du fick mig att göra, att liksom släppa loss på nåt sätt! Du vet verkligen vad du gör."

"Tack för de få gånger vi träffades förra året. Det har hjälpt mig enormt mycket har jag insett i efterhand. Jag har blivit mer observant och medveten när det gäller de återkommande tankemönsterna om att bli lämnad. Jag mår bättre nu, men ibland är det svårt att bara vara.  Tack så mycket för denna insikt. Jag vill gärna ha mer coahning med dig, följa det som vi gjorde sist. Du har hjälpt mig mycket."