Pelvic floor release

Pelvic floor release är en behandling för att lösa upp spänningar i bäckenbottenmusklerna och andra blockeringar i underlivet. När energin blockeras i bäckenbotten hämmas flödet i hela kroppen. Under en behandling får du hjälp att återknyta kontakten med ditt kön och ditt underliv. Du ökar din medvetenhet och receptivitet och därmed förmåga att känna och njuta. När spänningar släpper kan livskraften åter ta plats och du blir mer sensitiv. Använder också Chi Nei Tsang, för att hjälpa organen i buken att släppa spänningar så livskraften inklusive undanträngda känslor kan flöda igen.
 
För dig med symptom som vaginism, smärta vid samlag, blockeringar, smärta eller spänningar i bäckenbotten. Eller har du kanske en känsla av att ha förlorat kontakten med dig själv och förmåga till njutning och vill öka din kontakt med underlivet, bli mer medveten och sensitiv och fördjupa din grundning i kroppen.
 
Det handlar inte om att processa eller fixa något, bli av med eller ta bort något, utan snarare att bringa medvetenhet, acceptans och avslappning till området och genom det supporta kroppen att återfå sin vitalitet och därigenom kunna läka sig själv. Kroppen vill helas och njuta, om du tillåter det.
 
En session innehåller samtal/vägledning och kroppsbehandling. Tar ca 1,5 tim. Behandling kan ske externt eller internt via vagina/anus. Du kan även få direkt feedback på om dina muskler är för spända eller för svaga samt specifika förslag på träning. Både män och kvinnor är Varmt Välkomna! Läs mer om behandlingen här!
 
Ger behandlingar främst i Stockholm, men finns ibland i Göteborg och Uppsala.
Läs feedback från tidigare klienter här och här!

Kontakta mig här:
0739-483943

www.bodycoach.nu
www.kvinnanstao.se
www.mannenstao.se