Tantramassage
och somatiskt healingarbete

Tantramassage, terapi och sexuellt healingarbete.
Njutning, närvaro, kärlek, frigörande, livgivande, energi, fridfullt, kraftfullt, balans, helande, förlösande, livsförändrande, glädje, magi, erotik, tillit, djupgående, äkta, tryggt, klarsynt, intuitivt, kvalitet! Är ord som talar om vad du kan få uppleva med mig under en session.
Detta är en stund för påfyllning av energi och kärlek, tid för dig att totalt få slappna av och hänge dig åt att ta emot och helas på djupet. En stund att komma närmare dig själv, din njutning, en känsla av frihet, självkärlek, bli mer närvarande i kroppen, känna dig mer levande och i din fulla kraft så du kan uppleva dig själv och livet på nytt med alla dina sinnen. En omstart och nystart för ditt sinne, ditt nervsystem och varje del av din kropp. Varje session är en magisk upplevelse för dig att bära med dig resten av livet

Önskar du eller söker något av det som står nedan, så är en session med mig något för dig;
• Du vill få lättare för att öppna dig fysiskt och känslomässigt för en partner, våga lita på andra och ta emot kärlek.
• Du vill släppa negativa erfarenheter, trauman, spänningar och jobbiga tankar omkring sexualitet och intimitet så du kan njuta mer fullt ut av din sexualitet, dig själv, din kropp och andra.
• Du vill våga visa kärlek, dejta och flirta.
• Du vill kunna känna full kärlek till dig själv, din kropp och sexualitet och komma bortom skam och fördömanden som du kanske har med dig.
• Du vill öppna dig för att bjuda in en ny partner i livet.
• Du vill bli en bättre älskare.
• Du vill lära dig att sätta tydliga gränser och tydligare känna vad som känns bra och inte bra för dig.Du vill komma ur sex- och/eller porrmissbruk.

• Du vill bli av med din skuld, skam och blygsel omkring sexualitet.
• Du vill se dina mönster i livet; vad som styr dig i olika situationer, och varför du inte har det liv du vill ha, lära dig se vad du vill ha och inte vill ha, och att våga uttrycka det.
• Du vill bli mer närvarande och avslappnad i kroppen, släppa stress och spänningar.
• Du vill lära dig att använda din andning för att få kontakt med din kropps inneboende visdom, uppleva mer njutning, kraft och energi.
• Du vill få uppleva potentialen av din sexualitet som en andlig upplevelse, vägen till Gud, en helig enhet med dig själv och andra.
• Du vill fullt ut njuta vidden av din sexualitet, din sexuella energi, livskraften; uppleva energiorgasmer och helkroppsorgasmer, och kanske veta hur du kan hjälpa andra att få det.
• Du vill bli mer närvarande, levande, kraftfull, hel, vibrerande och utveckla din förmåga att uppleva lust, njutning och glädje i varje nu.

Fakta omkring sessionen
Sessionerna är på mellan två till fyra timmar, du bestämmer. Vi börjar alltid med en stunds avslappning och närvaro i nuet, ett samtal om din intention, hur du vill må och känna dig när du lämnar rummet och vad du vill ska ha förändrats för dig. Vi pratar om eventuella funderingar, hur sessionen kommer att se ut, om det finns några rädslor omkring något, samt hur dina och mina gränser ser ut under sessionen. Vi tar en stund för coaching och vägledning omkring dina önskningar och hur du kan nå dit. Samtalsdelen tar ca 30 minuter. Rummet vi är i är väl uppvärmt och rofyllt och vi håller till på en stor madrass på golvet. Sessionen skapar jag mycket utifrån dina önskemål, behov och bådas våras gränser. Vi har båda tystnadsplikt, och en förtroendefull kommunikation är en av grundpelarna i sessionen. Allt går långsamt och är baserat på autenticitet, empowerment, kärlek och närvaro.
Sessionen innehåller aktivering och initiering av sexuell energi, närhet, beröring, coaching, vägledning, mindfulness, healing,och lätt helkroppsmassage som är intim, sensuell och avslappnande. Det är vanligt att känslor av kärlek, frid, eufori, sorg, kraft, avslappning, sexuell lust och spirituella upplevelser avlöser varandra, men hur just du kommer att uppleva den får vi se när vi möts.
Behandlingen är skapad ur min långa erfarenhet av tantra, ”sacred shamanic sexual work”, kroppskännedomsträning, mindfulness, personlig utveckling och somatiskt sexuellt healing arbete. Min mest långvariga utbildning inom detta har jag fått från ”ISTA International school of Temple arts”, där jag deltagit och assisterat lärarna på många kurser och även gått en fyra månaders lång ”practitioner training”.
Sessionen är på minst två timmar och max fyra timmar. Priset är 3000 kr/2 timmar, 3650 kr/2,5 timmar 4250 kr/ 3 timmar, 4850 kr/3,5 timmar eller 5400 kr/4 timmar.
 
Jag arbetar från mottagningen i Mellbystrand (mellan Göteborg och Malmö), Köpenhamn och Stockholm, online, per telefon eller någon annanstans i Sverige eller världen där jag befinner mig. Varmt välkomna med era frågor och bokningar.

Kontakta mig på:
0046 768 245 810
info@levaverkstan.se www.levaverkstan.se   www.beflownow.com