Tantramassage - kvinnor

Tantramassage och bäckenvård för kvinnor – Sacred feminine
En sensuell helkropps tantra massage för att hela din sexualitet och få tillgång till din kraft som kvinna.
Kvinnans livskraft och kreativitet kommer från livmodern och bäckenet. En behandling kan hjälpa dig med att återknyta kontakten med en stark kvinnlighet i dig själv och påminna dig om att din sexualitet är helig.
Behandingen ökar medvetenheten kring vad det innebär att vara kvinna. Den kan hjälpa till att avlägsna blockeringar, skuld och skam och gamla beteendemönster som inte längre tjänar dig. Avsikten är att stärka ditt egenvärde, din självrespekt och kärleken till dig själv.
Det är en holistisk behandling där jag kombinerar samtal, tantramassage och shamanistiska healingtekniker. Behandlingen kan också inkludera Yonimassage.
Yonimassage: Det feminina templet, det allra heligaste. Dörrarna öppnas till det innersta templet när tiden är mogen, när vördnaden finns, när respekten är. Det innersta är skört, pulserande liv, starkare än allting annat.
” Låt livmoderns glädje flöda. Låt vätskorna i dig flöda, livets sav, och drick nektarn som livet erbjuder. Omfamna dina skuggor, se på dem med kärlek. Låt kärleken styra ditt liv. Extas i Stillhet. Du är en orgastisk, extatisk ljusvarelse – en levande gudinna! “
Väck din sinnlighet och din urkraft. Tillåt din receptivitet, våga vara mottagande, mjuk, öppen, kraftfull och stark.
Släpp din shaktikraft fri, din feminina kraft. Den råa kreativa urkraften som strömmar från djupet i din själ och från moder jord. Låt den elden mata kärleken i hjärtat och lyfta dig till extatiska höjder.

För mera information och för att boka tid med Petra Blomqvist 
Mail: petra@sacredcircles.love
tel +358-50-5910041
www.sacredcircles.love