Yoni Tantra Massage

TANTRA MASSAGE
- Helande sinnlig massage

 "Du har helande händer, jag känner verkligen energin."    
 
 Jag kan hjälpa dej att läka gamla sår och bli mer trygg i din sexualitet. Kanske hitta nya aspekter av din sexualitet så att du kan njuta på sätt som du förut inte ens visste var möjligt. www.lustkraft.se

Du får en inkännande, helande och intuitiv massage och beröring, i ett vackert, tryggt och mysigt rum med levande ljus, bara tio minuters promenad från Uppsala tågstation.
Den behandling jag ger syftar till att öppna dina sinnen och frigöra känslomässiga spänningar och blockeringar, samt att öka din kroppsmedvetenhet.
Du blir berörd av penslar, vatten, siden, fjädrar, musik, rökelse och varm massageolja. Det ger en pirrande, sensuell och kittlande sensation.
Genom en vägledd meditation, med mina händer och min röst, hjälper jag dig att slappna av. Massagen är lekfull. Mycket beröring, hård och lätt. Jag följer ett flöde där och då. Om du vill coachar jag dig också i hur du kan använda din andning för att bli mer närvarande och njuta mer (tantrisk andning och energicirkulering). Du behöver inte hålla tillbaks några ljud eller känlsor, utan hela du och din kropp välkomnas precis som du är.


YONI MASSAGE
- Helande session för ditt underliv

Du som är kvinna kan få en terapeutisk massage av din bäckenbotten (yoni massage) och jag löser då upp spänningar, knutar och blockeringar kring insidan av dina lår, ljumskar och könsben. Vi kan också inkludera yoni mapping, yoni och womb healing eller mjuk dearmorering. Behandlingen bygger på kommunikation och trygghet och kan kombineras med stöd och samtal kring relationen till ditt underliv. Behandlingen är inte i sig sexuell. Däremot kan en bättre kontakt med ditt underliv, öppna upp för möjligheten att lättare bli (multi)orgastisk.
Allting sker 100 % på dina villkor och jag kommer inte beröra dig någonstans utan att fråga först. Om du vill kan du välja att behålla underkläderna på hela tiden (och då anpassar jag behandlingen utifrån detta).
 

Läs gärna mer här: www.lustkraft.se eller skicka ett e-post till lisa@lustkraft.se