Charlotte Cronquist

Jag Charlotte Cronquist vill bidra till att du kan leva fullt ut och njuta samtidigt. När jag möter utmaningar som har med sexualitet, intimitet och relationer att göra, så smittar de erfarenheterna av sig på resten av livet. Jag blir mer modig, mer sann, mer kärleksfull och mindre rädd. Och det brukar också hända med personer som deltar i kurser, sessioner och coaching.

Jag mötte tantra för 20 år sedan, har lärt mig tantra genom många tantraskolor och skapade 2017 Lekfull tantra, eftersom jag ville erbjuda ett lätt sätt att möta tantra. Nu lever jag ett tantriskt liv, där både det lätta och det svåra får plats och jag bjuder in dig till ett liv med mer sanning, medvetenhet och njutning.

 

Jag är kärlekskrigare, författare, kroppsterapeut och poddare. Hon visar att du kan möta tantra – och hela livet – med närvaro, lätthet och lekfullhet. I kurser och böcker bjuder hon in till ett liv med mer sanning, mer medvetenhet och mer njutning.

 

” Jag vill bidra till att du kan leva fullt ut och njuta samtidigt. Min erfarenhet är också att när jag möter utmaningar som har med sexualitet, intimitet och relationer att göra, så smittar de erfarenheterna av sig på resten av livet. Jag blir mer modig, mer sann, mer kärleksfull och mindre rädd. Det är några av skälen till att jag har samlat min livserfarenhet i Lekfull tantra - som nu finns i många former. Välkommen in i en värld där du är mer du - och njuter av att vara det.

 

Charlotte Cronquists inre resa startade i samband med en livskris där en avgörande frågan var: Vem är jag? När hon sökte svaren hittade hon platser och sammanhang där medvetenhet, närvaro, meditation, andlighet och sexualitet stod i centrum. Hon uppmuntrar människor till att leva fullt ut och inkludera och bjuda in den sexuella energin.

För henne är livet ett sällsamt mysterium och hon möter dagen med förundran. ”Vad ska livet ge mig i dag?” För henne är tantra ett sätt att komma i kontakt med det djupaste inåt: Att vi hör samman och är kärlek.

 

Kontakta Charlotte för:

Coaching om tantra, sex, närhet och relationer. Coaching är samtalsbaserad och kan även ske via Skype eller Zoom.

 

Sessioner där kroppen står i centrum, det kan handla om övningar och beröring som gör det lättare för dig att njuta eller släppa blockeringar kring sex, intimitet och relationer.

 

Privatkurser för dig som vill lära dig grunderna i tantra tillsammans med en partner eller lekkamrat.

 

Lekfull tantra som finns som helgkurs, parkurs, onlinekurs och som bok!

 

Charlotte har närmare 20 års erfarenhet av tantra. Hon har gått utbildningar och workshoppar över hela världen och upplevt energin i många tantraskolor och hos många meditations- och tantralärare. Från denna erfarenhet har hon skapat Lekfull tantra, som erbjuder läsare, lyssnare och deltagare att möta sig själva och andra med kärlek och lekfullhet.

 

Charlotte utbildade sig till kroppsterapeut i Therapist training (Osho Risk 2002-2003), och fortsatte den inre resan med Childhood deconditioning training (2005-2006), Essence training (Osho Risk 2006-2008), Sexsibility coach training (2008-2009), ICF coach training (2013) ISTA level 1 + 2 som assistent flera gånger (International School of Temple arts 2013-2016)

Massor med tantrakurser med exempelvis: Johan Ekenberg, Barbara Carrellas, Ruby May, Sarita, Hari Prem, Smrati Skoog, Marya Norell, Alex Vartman, Bea Dominic, Mahara McKay, Elaine Young, Andrew Barnes, Pia Struck.

 

Charlotte har skrivit fyra böcker om personlig utveckling:

Börja tala (1999), Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft (2009), 100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap (2013), Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet (2018).

 

I hennes poddar 100%-podden och Charlottepodden finns närmare 130 samtal med personer som berättar om sig själva - flera av dem är tantralärare.

 

Sedan 2000 har hon lett kurser i kommunikation, relationer och sexualitet och arrangerat flera festivaler. Hon gör också onlinekurser som syftar till att deltagarna ska ta makten i sina liv, minska rädslor och lära sig grunderna i tantra.

 

Hemsida

Blogg

100%-podden

charlottepodden 

Youtube 

Facebook gilla-sida 

Linkedin