Mia Lehndal - tantra & yogalärare

Jag får ofta frågan om man kan komma själv på mina tantrakurser. Svaret är JA det gör de flesta. En del av syftet med en tantrakurs är att man lär sig att tydliggöra och känna in sina egna gränser. Vi tränar alltså på att hitta hur nära vi vill komma en annan människa utan att tumma på vår egen integritet. Ibland vill man bara vara med sig själv.

Många möten på tantrakurser har igen sexuell karaktär och ett annat syfta är att lära sig att känna i kroppen, vad är det här för typ av möte? Kanske vill vi bara se varandra i ögonen eller inte ens det. Allt sker på dina egna villkor och du behöver aldrig göra något du inte vill. Tvärtom, det är en träning i att hitta tydligheten i vad du vill och inte vill. Så välkommen att utforska dig själv och eventuellt andra. Om ni kommer som par kan ni välja att vara bara med varandra såklart.

Mia Lehndal är en naturlig tantrika som har varit dedikerad den yogiska och tantriska vägen i över 15 år. Hon undervisar i Body Love Yoga, tantra, coaching och ledarskap och visar tydligt hur dessa vägar smälter samman och stödjer dig i att vara den du verkligen är. Hon är författare och har gett ut Body Love Book (2017) och Våga vara den du är - det är du som är originalet! (2008).

Mia levde ett vanligt liv med en akademisk karriär (media & kommunikation) fram till år 2000 när hon gav sig ut på en inre resa och hade modet att släppa taget om allt som hon identifierade sig med. Hon dedikerade sig till att ta reda på vem hon verkligen är bortom alla koncept och guidar nu andra som har en djup längtan efter att ge upp kampen och ge sig hän till livets flöde och dess gåvor. Mia har också grundat coach & ledarskapsutbildningen Modigt Ledarskap.