Anira Möller

Din sexualitet – Din väg till kärlek, helande, kraft och frihet! - For English

Vill du känna dig mer levande, närvarande i hela kroppen och leva från din fulla kraft, kärlek och frihet. Vill du börja skapa en verkligt kärleksfull relation till dig själv och andra. Önskar du att hela trauman, minnen och negativa mönster omkring sexualitet, eller bara tillåta dig själv att njuta ännu mer av livet, din sexualitet och din kropp. Då är det här sessionen för dig.

Mitt uppdrag är att hjälpa människor att komma i balans, känna sig mer levande, förlösa stress, spänningar, trauma och "mindfucks", fullt ut få tillgång till sin kraft, uppleva mer frihet och njuta mer av livet och sin kropp. Detta gör jag genom individuell- eller par coaching, vägledning och djupt healingarbete för både män och kvinnor. För de män som har behov av mer djupgående intimt tantra-terapeutiskt arbete ger jag sessioner där jag aktiverar, helar och initierar genom avslappnande intim massage, närhet och beröring.  Förutom att ge privata sessioner så leder jag också workshops inom tantra, ”sacred sexuality”, personlig utveckling, mindfulness, självkärlek, kroppskännedomsträning, ”breath work”, frigörande dans och TRE® Tension, stress and trauma release exercises.

Jag heter Anira Möller och ser fram emot att få tjäna just dig. Företaget Levaverkstan har jag drivit sedan 2010. Jag är utbildad coach och socionom med fördjupad kunskap inom KBT, mindfulness och hur man hjälper människor att komma vidare i livet. Inom personlig utveckling, mental träning, kroppskännedomsträning, avslappning, meditation, mindfulness och frigörande dans har jag över 20 års erfarenhet med mycket bredd och djup i kunskap. De senaste sex åren har jag fördjupat mig inom tantra, ”sacred sexuality” och kunskaper omkring sexualitet, relationer och somatiskt arbete för att kunna hjälpa människor att återskapa en njutningsfull, hel relation till sin kropp, sina nära relationer och sin sexualitet. Min mest långvariga utbildning inom detta har jag fått från ”ISTA International school of Temple arts”, där jag deltagit och assisterat lärarna på många kurser och även gått en fyra månaders lång ”practitioner training”.

Jag arbetar från mottagningen i Mellbystrand (mellan Göteborg och Malmö), Stockholm, Köpenhamn, online, per telefon eller någon annanstans i Sverige eller världen där jag befinner mig.  Varmt välkomna med era frågor och bokningar.

Feedback:
Tog kontakt med Anira på rekommendation och hennes presentation. Är relativt ny inom den tantriska gemenskapen men har en vilja av att veta mer. Ville ha guidning och coachning för att bättre kunna hantera mina brister framförallt den sexuella delen. Bokade därför en lång session med helande beröring och intim massage med en förhoppning om att få lossa vissa knutar. Efter denna har det blivit ytterligare en.
Anira skapar en trygg och harmonisk stämning redan från allra första mottagningskramen med hennes öppna och glada sätt. Det förtroendefulla samtalet som föregår massagen skapade förtroende och Anira analyserade och sammanfattade på ett lysande sätt mina problem. Efter andning och en stunds meditation var det dags för massagen. Anira använder sig av inspiration utefter vad som har framkommit och känner efter vad som behövs. Det var en upplevelser utöver något jag tidigare upplevt. En underbart härlig upplevelse som berörde mig på många olika sätt. 
I flera dagar efter kom jag på mig själv med att tänka på vad jag upplevde och det stärkte mig på ett helande sätt. 
Jag kan på alla sätt rekommendera Anira. Själv återkommer jag med bestämdhet till henne.

Kontakta Anira på:
0046 768 245 810
info@levaverkstan.se
www.levaverkstan.se
www.beflownow.com