Marie Widén

Vill du uppleva ökad avslappning, större njutning, förbättrad kroppsmedvetenhet, mer närvaro, lust och hängivenhet - då har du kommit rätt!
Unna dig en riktigt lyxmassage, min tantramassage är en kittlande upplevelse för hela kroppen, med djup avslappning, energipåfyllning och lustförhöjning. Jag anpassar sessionen efter dig och dina förutsättningar så du känner dig trygg i mina händer. 

Hos mig blir du sedd, hörd och berörd precis som du är och med de känslor du har. 
Jag jobbar med mycket kärlek, känsla, närhet och närvaro. Jag använder tantrans verktyg för att hjälpa dig att utveckla din fulla potential så att du kan bli mer levande! 

Boka mig för samtalscoaching när du vill ha mitt lyssnande öra. Vi kan reflektera ihop kring dina frågor och tankar. Jag hjälper dig att se möjligheter och ger dig inspiration till förändring eller bara vara ett stöd för dig.

Jag håller till i Gävle och är verksam som bland annat tantramassör, sexsibilitycoach, sexualinformatör och kursledare.

Mina kurser riktar sig till par och enskilda som vill utvecklas på områdena närhet, beröring, och kommunikation. Jag varvar teori med övningar. Var och en deltar utifrån egna förutsättningar och behov. Jag delar med mig av kunskaper kring hur du/ni kan utvecklas mot nya upplevelser!

Det går även att boka mig för sexualinformation där fokus ligger på rätten och möjligheten att få vara den du är, välja utifrån din egen önskan och njuta utifrån dina egna förutsättningar!

Jag finns i Strömsbro, strax norr om Gävle.

Kontakta mig här:
073-0571143
info@lustochfagring.com
www.lustochfagring.com