Frågor & Svar

Fråga: Vad är den sanna Sexualiteten?

Svar: Det är själens sexualitet, när vi lever i vår högsta bemötelse av oss själva, när vi är i sanning på alla områden i vårt liv. När vi lyssnar till den inre rösten, när vi vågar vara oss själva och ge oss det vi längtar efter. På alla plan. Den sanna sexualiteten handlar till en stor del om vardagen och val vi gör i den, att själen får välja det högsta och bästa, utan pardon. Då kan vi älska oss själva fullt ut utan begränsningar, nya nivåer är möjliga. Boken kan köpas på Bokus Läs mer om författaren Charliee Lek här
 Fråga: Jag som är helt ny, vet ingenting, men är väldigt nyfiken och öppen för vad tantra kan innebära, vad, rekommenderar du mig att börja med? 

Svar: Jag skulle rekommendera dig att hitta ett event för nybörjare, för att få en upplevelse i kroppen. Som du säkert redan har upptäckt, är tantra inget man egentligen kan läsa sig till, främst beror det på att de flesta, faktiskt inte riktigt vet vad det innebär, så man har inga referensramar kring det. En sexsibilitykväll är ett bra event att börja med, då kan du känna in och vara med på det du känner dig bekväm med, vara bland andra som också är nyfikna, prata med någon om det och också få nya perspektiv om vad tantra kan innebära för olikapersoner.
Fråga: Vad är  din fråga?

Svar: Ingen fråga är dum eller onödig, ställ din fråga och få ditt svar via mail, jag skriver ditt svar här, självklart  på ett sätt så att ingen kan räkna ut att det är du. Du kan vara helt anonym!

Ställ din fråga här! Räkna med att få svar inom ett par timmar!