Frågor & Svar

 Fråga: Jag som är helt ny, vet ingenting, men är väldigt nyfiken och öppen för vad tantra kan innebära, vad, rekommenderar du mig att börja med? 

Svar: Jag skulle rekommendera dig att hitta ett event för nybörjare, för att få en upplevelse i kroppen. Som du säkert redan har upptäckt, är tantra inget man egentligen kan läsa sig till, främst beror det på att de flesta, faktiskt inte riktigt vet vad det innebär, så man har inga referensramar kring det. En sexsibilitykväll är ett bra event att börja med, då kan du känna in och vara med på det du känner dig bekväm med, vara bland andra som också är nyfikna, prata med någon om det och också få nya perspektiv om vad tantra kan innebära för olikapersoner.
Fråga: Jag undrar om du kan hjälpa mig och min man att finna en lärare som kan lära upp min man att ge mig yonimassage.  Det är viktigt för oss att det är seriöst och att läraren har tekniken att framkalla starkare orgasmer hos mig och samtidigt lära min man tekniken. Vi har testat tekniker från youtube. Men känner att det är dags att ta det till en ny nivå. Det skulle kännas tryggt om det är en lite äldre man.

Svar: Jag kan säga på en gång att jag inte känner till någon äldre man som gör den här formen av yonimassage som ni efterfrågar. De som finns i mitt nätverk är kvinnor som jobbar med akupressur, demarmoreing och trauma release, med syfte att frigöra fysiska och psykologiska hinder och blockeringar för en flödande sexuell energi. Det är inte tekniker som man lär ut till en partner på en eftermiddag. Tekniken har till syfte att ge bättre orgasmer i en förlängning, men inte under själva behandlingen. Däremot finns det massor att utforska kring hur du kan få kraftfulla orgasmer på andra sätt, genom olika andnings och avslappningstekniker. Det finns dessutom flera olika sorters orgasmer att upptäcka, som till exempel energiorgasmer i hela kroppen. Vill du ha en kontakt med en yngre eller äldre kvinna, kan jag hjälpa er, men tyvärr inte en äldre man.
Fråga: 


Svar:

Ställ din fråga här! Räkna med att få svar inom ett par timmar!