Prova på för nybörjare

Är du ny och nyfiken på tantra? Är du osäker på vilket event du ska välja? Skulle du vilja upptäcka vad tantra är bland människor du känner? Då vill jag tipsa dig om möjligheten att boka en workshop för dig och dina vänner. På Boka direkt kan du hitta aktuella tider i Stockholm. Bor du på annan ort, hör av dig så fixar jag det. 

Det kan vara svårt att som nybörjare, helt ny och nyfiken att veta vilket event  man ska välja. Ibland kan det stå i eventet att det passar för nybörjare, men det är inte alltid så. Därför är det extra viktigt att ta reda på så mycket som möjligt innan, så att du inte plötsligt befinner dig i en situation som blir jobbig. Att uppleva och vara med på en tantrainspirerad workshop kan vara helt fantistiskt och livsavgörande, men också helt mindblowing, om man är totalt nybörjare, det kan vändu upp och ner på ganska mycket och det kan vara helt underbart och fantastiskt. 

Mitt första tantrainspirerande event var en tantrakurs i fyra dagar. ( inget jag rekommenderar som första grej)  Det var en total ögonöppnare för mig och något som jag numera pratar om att livet var före och efter den kursen. För dig som vill ta det lite lugnare och prova dig fram, kan jag rekommendera en sexsibilitykväll.

Är du mer erfaren kan även nybörjarevent ge mycket, man kommer liksom ner i nya lager av sig själv för varje gång man gör samma sak, man blir helt enkelt mer och mer avslappnad i det man gör.

Något som kan vara bra att börja med är en Sexsibilitykväll ( eventet heter så för att det alltid är en sexsibilitycoach som håller i det)  Kvällarna är skapade för dig som är nyfiken vill utveckla dig och vill veta mer, du kan vara oavsett relationsstatus eller könstillhörighet, kvällen är öppen för alla.  Tillsammansskapas ett skönt och tryggt space att vara i, där alla kan känna sig avslappnade och bekväma.  För aktuella datum se kalendern

Spana också in kurserna Nyfiken på tantra som är de kurser jag själv håller för absoluta nybörjare

Jag som skrivit denna text heter Anna Torsdotter och det är jag som håller och driver denna sida. Kontakta mig här!