Sexsibilitykväll med sexsibilitycoach

Om Sexsibilitykvällarna
På Sexsibilitykvällarna mixar vi workshop med mingel och gemenskap. Inte bara workshop, inte bara mingel. Under kvällen har vi en spännande workshops i ca 2 timmar med varierande teman. Workshoparna hålls av olika Sexsibilitycoacher ( därav namnet) och ibland bjuder vi även in andra lärare som är nära knutna till vårt nätverk.
Se kalendern för aktuella datum i hela Sverige

Workshop

Oavsett vad vi gör så är fokus på att möta varandra i närvaro, sanning och utifrån våra hjärtan. Under workshopen får vi dels möjlighet att utveckla oss och få inspiration, men också lära känna varandra bättre. Även de som kommer för första gången brukar snabbt komma in i gemenskapen. Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta i workshopen.

Mingel och härlig gemenskap
Efter workshopen så skapar vi resten av kvällen tillsammans. Vi minglar, myser, fikar eller fortsätter att göra olika övningar. Vi pratar, umgås eller så kanske man bara vill sitta tyst och andas i någons famn. Vi gör helt enkelt det som vi känner för att göra.

Könsfördelning m.m.
Alla män, kvinnor och andra är välkomna och vi försöker se till att ingen av dessa blir för övervägande. Vi välkomnar både par, singlar, polyrelationer och dig som har en partner hemma. Om det inte uttryckligen står att kvällen endast är för vissa (t.ex. par, kvinnor, heterosexuella). Du är välkommen oberoende av vilken sexuell läggning du har. Det brukar vara deltagare med olika erfarenhet, bakgrund och i olika åldrar. Åldersgränsen är dock 18 år.

Trygghet
Allt är frivilligt och du deltar självklart endast i dem övningar som du vill delta. Vilket också innebär att ingen behöver göra en övning med dig. Vi parar inte ihop deltagare, men vi försöker såklart hitta lösningar så att alla som vill ska kunna delta. För dig som är helt ny kan vi tillägga att Sexsibilitykvällarna brukar upplevas som trygga, varma och inkluderande. Under workshopen behålls kläderna på och övningarna är mer utforskande och sensuella än sexuellt utlevande.

Kan bli fullsatt
Det är begränsat antal platser och det har flera gånger blivit fullsatt. Så det är bra att se till att du anmäler dig i tid om vill vara säker på att får plats.

Tänk på:

Kom så ren och fräsch du kan! Ha nytvättade kläder utan djurhår. Undvik även starka dofter. Ta gärna med bekväma kläder som det är lätt att röra sig i och gärna vattenflaska.

En sexsibilitykväll är en kväll där det finns möjlighet att prova på olika övningar som är inspirerade av tantra, tao och mindfullness,  Det är olika ämnen varje kväll, alla med en tantrisk anda. Kvällarna är för dig som är nyfiken vill utveckla dig och vill veta mer, du kan vara med oavsett relationsstatus eller könstillhörighet, kvällen är öppen för alla. Vi börjar alltid med att mingla, så kom gärna lite innan, sen blir det några landningsövningar, andas, känna in kroppen och släppa på alla spänningar, mötas, en mycket kort presentationsrunda. Vi skapar tillsammans ett skönt och tryggt space att vara i, där alla kan känna sig avslappnade och bekväma. Det som sägs här stannar här, du kan berätta om din egen upplevelse, men inte om vem som var med. Vi slutar ofta med någon beröringsövning för de som vill. För aktuell datum se kalendern. '
En sexsibilitykväll hålls alltid av minst en sexsibilitycoach, därav namnet på kvällen.
För mer info om sexsibility, besök www.sexsibility.com