Tantriska Gudinnehelger

Kvinnohelger om självkärlek (årsprogrammet Tantriska Gudinnehelger) 
 - En kurs för kvinnor på fem helger med olika teman, där du kan utveckla din sexualitet och skapa mer njutning i ditt liv.
  
Välkommen att mötas i samhörighet och värme, i systerskap. Du får öva dig på att säga JA till din kropp och dina känslor, och våga vara mer av det som är du. Det blir ett tillfälle att komma bort från vardagen och närmare dej själv. Närmare din sårbarhet, men också närmare din lust, glädje och längtan. Vi utforskar vår livsenergi, njuter av livet och lär oss om oss själva. Allt i en trygg miljö och i din egen takt.
 
I en liten grupp skapar vi ett tryggt rum där vi kan visa oss i vår sårbarhet, som dem vi verkligen är. Det kommer finnas assistenter, vissa med terapeutisk erfarenhet. Det finns goda möjligheter att gå så djupt du vill och vågar i övningarna och att du fortfarande kan känna dej trygg. Det finns alltid någon till hands.
 
Det blir förtroliga samtal och teori kring kärlek, kommunikation, intimitet, njutning och sexualitet. Vi gör övningar som syftar till att ge dig mer tillgång till dig själv, inom meditation, dans, ceremonier och ritualer, sensuell beröring, integritet och gränssättning.
 
Många har föreställningar om att deras kroppar inte duger. Vi utmanar detta i olika övningar och du får chans att se din kropp på ett nytt vackert sätt och att bli vän med den. Du får även lära dig metoder för att bygga upp och cirkulera sexuell energi.
 
Genom att kursen är fördelad över fem helger, hinner vi lära känna varandra på djupet. Vi kan stödja och hålla kontakten med varandra mellan helgerna. Ofta upppstår en stark känsla av systerskap och gemenskap under resans gång (som brukar kvarstå långt efteråt).
  
För vem: Du som är född som eller definierar dej som kvinna. 

Var: I det vackra yogatemplet Shendao på Vretgränd 16, centralt i Uppsala

Delhelg 1 "Älska dig själv" – självkärlek och integritet. Gränssättningsövningar. Bli bättre på att hitta och uttrycka både ditt nej och ditt ja.
Delhelg 2 : "Älska din kropp" – din sexuella resa. Lär dej uppskatta din kropp och låt både den och dina ord få berätta din historia.
Delhelg 3: "Älska din yoni" – Livet och underlivet". Genom yonimapping och ceremonier blir du trygg i att upptäcka och utforska ditt underliv.
Delhelg 4 : "Fyll dig med energi" – andningsorgasmer och lek. Playful fighting, skrattyoga och energiorgasmer. Bubbla och flöda!
Delhelg 5 ”Beröring" - fördjupningshelg. Gränssättning, energiandning och massagetekniker.( inkl.dearmorering och yonihealing)

Se kalendern för aktuella kursdatum

Jag som håller i detta årsprogram heter Elisabeth "Lisa" Björling jag är sexsibilitycoach, tantralärare och närhetsterapeut Läs  mer om kursen, mig och se filmer om helgerna här: Lustkraft.se
Feedback: Jag har gått "Tantriska gudinnehelger" med Lisa och varit jättenöjd alla helgerna. Lisa skapar en trygg stämning i gruppen med plats även för glädje och skratt. Lisas kurser har för mig varit ett forum för självkärlek och att komma i kontakt med min kropp, kvinnlighet och sexualitet. Jag kan varmt rekommendera Lisas kurser till alla som vill utvecklas och komma i kontakt med sig själva och njuta av att vara i kroppen.
 
"Det var högt över mina förväntningar! Hela upplägget var genomtänkt och du är en otroligt härlig och inspirerande människa! Stort TACK till dig och våga ta till dej av allt positivt som vi säger!"

"Din kurs har gett positiva ringar på vattnet för både mig, mina väninnor som deltog – och de som har fått höra om våra erfarenheter. När jag under kursen berättade min sexuella historia, förstod jag mitt bagage. Och där och då medan tårarna rann och du och de andra stöttade och höll om mig, insåg och kände jag att jag har rätt att säga nej. Och jag förstod också att jag inte är ensam om det har jag upplevt. Men det allra bästa var den ärlighet och omsorg som du som kursledare visade oss. Att du fanns där och accepterade – så att jag blev inspirerad till att våga vara mer av mig själv. Både jag och mina väninnor fortsätter att utvecklas av det vi lärt oss. Vi har blivit bättre på att prata om saker och tar vara på varandra. Ett stort tack!"