Lär dig tantra från grunden!

Vill du lära dig mer om vad tantra är? Lära dig grunderna i tantrisk beröring? Få övningar kring hur du kan bli mer Tantrisk? Ställa frågor och få svar av personer som levt tantriskt? Allt sker online och du får övningar varje vecka att göra i din vardag för att i mötet med dig själv och en nuvarande eller framtida partner kunna vara mer Tantrisk och uppleva tantra på riktigt. Var med från början eller kom med när som helst i under den första veckan  och ta del av viktiga Tantranycklar, lives, tantrameditationer för att släppa på stress och oro, andningsövningar för att få igång energi i kroppen och cirkulera den, för singlar och par, intervjuer, tips och trix kring tantra och njutning. Med all denna kunskap blir du väl förberedd till att gå på ett fysisk event eller möta en Tantrisk partner när det är dags
Programmet är främst riktad till dig som är ny och nyfiken på den tantriska resan, men även du som är erfaren kan få ut ett å annat av att vara med. Programmet innehåller minst 15 lives i en hemlig grupp på FB.

Varmt välkommen till 7 spännande veckor! I detta program får du lyssna på 6 spännande personer, som alla har något kring tantra att berätta. För aktuellt datum och prisuppgift gå till kalendern! 

Anna Tantra Torsdotter - det är jag som håller i programmet och det är till mig du kan ställa alla dina frågor. Jag delar med mig av de kunskaper jag skaffat mig under de 10 år som jag levt tantriskt och håller även i alla lives och intervjuer. Under åtta år utvecklade jag min egen tantramassage som jag delar med mig av under programmets gång. För mig har tantra förändrat mitt liv i grunden. Från rädd osäker och trött på (sex) livet till glad tillfreds och orgasmiskt levande liv. (vecka 1)

Katja Ya  
är andningspedagog och hjälper oss att förstå värdet av andningen. Vad som händer i kroppen när vi andas mer medvetet och hur vi kan förändra våra liv genom den kunskapen. Vi får tips om hur vi kan tänka och möjligheter att träna dagligen online via zoom  för dig som vill maxa din upplevelse 
Lorenzo Stiernquist ( mannen bakom Sexsibilityfestivalen m.m.)
En live om samtyckeshjulet, vad det är och vad man ska ha det till. Värdefull kunskap som varje man och kvinna har massor med nytta av. 
Irene Andersson
Med fokus på kroppen och hur du kan läka den med hjälp av sexuell energi. Denna vecka är för dig som tappat kontakten med din kropp, ditt underliv och din sexualitet, som vill fördjupa din sensitivitet och förmåga att uppleva mer. Irene ger dig tips på hur hitta vägen tillbaka till närvaro och njutning. Utifrån de taoistiska principerna guidar hon dig till avslappning och ökat sexuellt flöde. 

Per Gulbrandsen 
Om vad tantra och tantramassage kan betyda för njutningsmuskeln. Per opererades för prostatacancer, tappade sin erektion och kom tillbaka till ett fullt ut njutningsfullt liv sexuellt med hjälp av tantra och tantramassage. 

Björn Wiberg - tantramassör
Björn svarar på frågorna Vad rör sig i huvudet på en manlig tantramassör? Hur gör han för att bemästra den sexuella energin när han har en naken klient, ( läs kvinna) under sina händer?  Om att följa sin inre vägledning och följa den väg som känns rätt! Björn fick till sig att han skulle utbilda sig för att arbeta med tantramassage, för att hjälpa kvinnor att förlösa trauma kring sexuella övergrepp...
Annelie Hellström
Yoni och linghamdearmoring, vi pratar om de blockeringar som vi sätter i våra kön och hur man på olika sätt kan bli av med dom för att flöda ännu mer fritt med den sexuella energin
Sista vecka,,,
vi summerar och jag presenterar en överraskning, en bonus för dig som hängt med hela vägen.
Förutom detta läggs det in youtubeklipp, artiklar, länkar, poddtips och annat som kompletterar utbudet av kunskap.
Varje vecka innehåller minst två lives. En med mig och en med inbjuden gäst som delar med sig av sina kunskaper och ger dig värdefulla tips. Du tar del av innehållet i den takt som passar dig och du kan ställa frågor, både i inläggen och i PM till mig. . 
 
Ovanstående är i grova drag vad som har planerats så här långt, med reservation för ändringar. 
 
Jag som håller i detta heter Anna Torsdotter och jag gick Min första Tantrakurs 2009 och har sedan dess levt och verkat utifrån ett Tantriskt perspektiv, arbetat med tantramassage, haft kurser och workshop främst för nybörjare. Jag har gått åtskilliga kurser med bland andra Lorenzo Stiernquist, Calle & Jennie Rehbinder, Smrati Skoog, Charlotte Cronkvist, Paula Nyman, Barbara Carellas för att nämna några.
 
Vill du vara med, anmäler du dig enklast genom att skicka ett Mail till mig på tantraliv@gmail.com 
Du betalar enkelt in via swish till 1236185748, vill du hellre ha företagsfaktura, tillkommer momsen
Så fort avgiften är betald, får du en inbjudan till gruppen på FB och kan på en gång ta del av innehållet. 
Vill du hellre ringa och anmäla dig, går det bra på 0723504856. Platserna är begränsade! 

Gå in i kalendern för aktuella startdatum och prisuppgifter.

Du behöver ha ett konto på Facebook och bli vän med mig för att jag ska kunna bjuda in dig till gruppen. 
 

"Vilket fantastisk program du har skapat, så många möjligheter till fördjupad kunskap inom tantra och personlig utveckling. När jag såg detta fick jag ett så starkt JAAA i kroppen att jag anmälde mig på en gång!"

- Marie Johansson, Enköping