Lär dig tantra på 5 veckor

Vill du lära dig mer om vad tantra är? Lära dig grunderna i tantrisk beröring? Få övningar kring hur du kan bli mer Tantrisk? Ställa frågor och få svar av personer som lever tantriskt? Allt sker online och du får övningar varje vecka att göra i din vardag för att i mötet med dig själv och en nuvarande eller framtida partner kunna vara mer Tantrisk och uppleva tantra på riktigt. Var med från början!  Få del viktiga Tantranycklar, lives, tantrameditationer för att släppa på stress och oro, andningsövningar för att få igång energi i kroppen och cirkulera den, för singlar och par, intervjuer, tips och trix kring tantra och njutning. Med all denna kunskap blir du väl förberedd till att gå på ett fysisk event, när det är möjligt igen.
Programmet är främst riktad till dig som är ny och nyfiken på den tantriska resan, men även du som är erfaren få ut ett å annat av att vara med. 

Varmt välkommen till 5 spännande veckor! 

Anna Torsdotter - det är jag som håller i programmet och det är till mig du kan ställa alla dina frågor. Jag delar med mig av de kunskaper jag skaffat mig under de 10 år som jag levt tantriskt och håller även i alla lives och intervjuer. Under åtta år utvecklade jag min egen tantramassage som jag delar med mig av under i första hand den första veckan. För mig har tantra förändrat mitt liv i grunden. Från rädd osäker och trött på (sex) livet till glad tillfreds och orgasmiskt levande liv.

Katja Ya  
är andningspedagog och hjälper oss att förstå värdet av andningen. Vad som händer i kroppen när vi andas mer medvetet och hur vi kan förändra våra liv genom den kunskapen. Vi får tips om hur vi kan tänka och möjligheter att träna dagligen online via zoom  för dig som vill maxa din upplevelse
Sofia Kreissl
fokus på samtyckeshjulet, det viktiga med att hitta sina gränser och uttrycka dom. Det denna kvinna inte vet om samtyckeshjulet är inte värt att veta.
Irene Andersson 
Berättar om  hur du kan läka den med hjälp av sexuell energi. För dig som tappat kontakten med din kropp, ditt underliv och din sexualitet, som vill fördjupa din sensitivitet och förmåga att uppleva mer. Irene ger dig tips på hur hitta vägen tillbaka till närvaro och njutning. Utifrån de taoistiska principerna guidar hon dig till avslappning och ökat sexuellt flöde. En specialitet är även bäckenbottenmedvetenhet, både för män och kvinnor.

Anira Möller  En vecka på temat ”Intimitet på riktigt”.
Vad är intimitet för dig? Hur kan du komma närmare dig själv och dem du älskar? Vad hindrar dig från att njuta ännu mer intimitet? Hur kan du släppa dessa blockeringar och låsningar? Detta kommer vi prata under detta intima och hjärtfyllda föredrag. Anira arbetar som tantra terapeut/massör, coach av enskilda och par i frågor om helande, relationer, njutning, att hitta sin fulla potential, balans i livet och avslappning i kroppen.

Annelie Hellström
Denna vecka handlar om att stärka ditt egenvärde, din självrespekt och kärleken till dig själv
Vi kommer prata om Yoni och Linghamdearmoring och sexuellt helande som  kan stödja dig att lösa upp blockerad livsenergi och återställer naturlig balans.
Patricia Celest
Bröstmassage
Förutom detta läggs det in youtubeklipp, artiklar, länkar, poddtips och annat som kompletterar utbudet av kunskap.
Varje vecka innehåller minst två lives. En med mig och en med inbjuden gäst som delar med sig av sina kunskaper och ger dig värdefulla tips. Du tar del av innehållet i den takt som passar dig och du kan ställa frågor, både i inläggen och i PM till mig. . 
 
Ovanstående är i grova drag vad som har planerats så här långt, med reservation för ändringar. 
 
Jag som håller i detta heter Anna Torsdotter och jag gick Min första Tantrakurs 2009 och har sedan dess levt och verkat utifrån ett Tantriskt perspektiv, arbetat med tantramassage, haft kurser och workshop främst för nybörjare. Jag har gått åtskilliga kurser med bland andra Lorenzo Stiernquist, Calle & Jennie Rehbinder, Smrati Skoog, Charlotte Cronkvist, Paula Nyman, Barbara Carellas för att nämna några.
 
Vill du vara med, anmäler du dig enklast genom att skicka ett Mail till mig på tantraliv@gmail.com 
Du betalar enkelt in via swish till 1236185748, vill du hellre ha företagsfaktura, tillkommer momsen
Så fort avgiften är betald, får du en inbjudan till gruppen på FB och kan på en gång ta del av innehållet. 
Vill du hellre ringa och anmäla dig, går det bra på 0723504856. Platserna är begränsade! 

Gå in i kalendern för aktuella startdatum och prisuppgifter.

Du behöver ha ett konto på Facebook och bli vän med mig för att jag ska kunna bjuda in dig till gruppen. 
 

"Vilket fantastisk program du har skapat, så många möjligheter till fördjupad kunskap inom tantra och personlig utveckling. När jag såg detta fick jag ett så starkt JAAA i kroppen att jag anmälde mig på en gång!"

- Marie Johansson, Enköping