Lekfull tantra

Är du nyfiken på tantra och vill prova på under trygga former?
Då är Lekfull tantra något för dig.
Du får en känsla för och upplevelse av vad tantra är genom att gå helgkursen eller parkursen.
Det är praktiskt inriktade kurser där vi samtalar om tantra och gör praktiska övningar som berör.
Du kan också gå onlinekursen eller läsa boken Lekfull tantra.

Tantra är en hel livsfilosofi. Lekfull tantra fokuserar på det som kan bidra till att du får ett (sex)liv som är roligare och mer inspirerande. Tantra bygger på närvaro och att du möter dig själv och andra med alla dina sinnen.
Tantra kan bli ett sätt att expandera, att känna energi och öppnar för ett liv med mer njutning, där du är friare att vara dig själv!

Tantra har bidragit till att göra mitt liv så fantastiskt härligt och det är därför jag vill sprida tantra genom kurser, samtal och böcker. Fortfarande finns det många som är lite skeptiska till tantra och som inte vill tala öppet om ett intresse för det. Det är ganska vanligt att de som går kurserna till anhöriga har sagt "jag är på  yogakurs". Så om du inte vill skylta med ditt intresse i sociala medier, köp kurserna eller boken direkt av mig! Om du å andra sidan vill vara med och sprida intresset, hjälp mig att sprida information om kurserna - till exempel genom att dela event, eller genom att delta i samtalet om tantra, vart det än förs. Och ha gärna en nyfiken och lekfull attityd till det!

I dag omges jag av många fria, öppna och kärleksfulla människor, som visar sig själva, både i glädje och sorg. En av de bästa konsekvenserna med att leva ett mer tantriskt liv, är att får lättare att visa dig sårbar (visa dig som du är, med de känslor som finns).

Lekfull tantra kan vara ett första steg för dig som inte har prövat än och det passar även dig som redan upptäckt tantra.
 
Här kan du läsa mer om Lekfull tantra.http://www.charlottecronquist.org/intro-lekfull-tantra

Spana in också in denna kurssida 

 Aktuella datum hittar du i kalendern