Tantriskt homeparty

Boka mig för 2 + 2 timmar en lördag eller en söndag. 
Jag heter Anna Torsdotter och jag har jobbat som sexsibilitycoach och tantraterapeut, med njutning som specialitet sedan 2010. Jag ser fram emot att träffa dig som är intresserad av att ta del av den kunskap som jag sedan dess samlat på mig. Mitt främsta intresseområde är tantra och tantrasex, så bokar du mig kommer du att få dig ett å annat till livs när det gäller det ämnet. Jag är fascinerad över hur man med enkla tantriska tekniker kan öka njutningen i allt man gör och delar gärna med mig av mina erfarenheter på området. Att hitta rätt i djungeln av glidmedel, dildosar, massagestavar med mera är inte det lättaste, jag hjälper dig att reda ut begreppen och hur du kan tänka för största möjliga njutning för alla inblandade.

Vill du ha en grundkurs i tantra, passa på att boka mig för en 1,5-2 tim workshop i samband ditt homeparty. Priset för en workshop är 2200kr

Självfallet kan du som vill ha ett renodlad homeparty med fokus på bara sexleksaker och hjälpmedel även boka mig, jag anpassar mig efter dina önskemål. För att boka ett kostnadsfritt homeparty måste ni vara minst 8 personer (inget maxantal). Det finns inga köpkrav (reseersättning tillkommer vid längre körning). Du kan boka ett homeparty alla dagar i veckan.
En visning tar ca 1 timme. Därefter gör alla sina order i enrum under tystnadsplikt.
Betalnings- och leveranssätt: betala samma kväll till säljaren eller värdinnan. Få det hemskickat till värdinnan (frakt 199 kr) | Hemskickat enskild (frakt 69kr)

Jag bor och verkar mest i Södertälje och Stockholm med omnejd, men reser även en del så det är inte omöjligt att du kan boka mig även i städer som Örebro, Arboga, Nyköping, Nynäshamn, Malmö Lund och Kristianstad. Och kan inte jag frågar jag någon av mina kollegor.
Kontakta mig på tantraliv@gmail.comAktuella datum i kalendern