Tantriskt homeparty

Nyfiken på tantra och hur det skulle kunna förhöja din njutning på flera plan?

Då ska du samla ihop ett gäng vänner och bjuda in mig för antingen en grundkurs i tantra på ca 2 tim för att gå igenom grunderna, få några tips att använda redan samma kväll och svaret på alla era frågor. På Boka Direkt hittar du de tider som finns lediga i Stockholm, priser samt info. Bor du på någon annan ort än Stockholm, hör av dig, så fixar jag det!

Är ni dessutom nyfikna på det senaste inom sexleksaker och hur du kan tänka tantriskt när du använder sådana, ska du kombinera er eftermiddag med en demo ( gratis). En visning tar ca 1 timme

Jag heter Anna Torsdotter och jag har jobbat som sexsibilitycoach och tantraterapeut, med njutning som specialitet sedan 2010. Jag ser fram emot att träffa dig som är intresserad av att ta del av den kunskap som jag sedan dess samlat på mig. Mitt främsta intresseområde är tantra och tantrasex, så bokar du mig kommer du att få dig ett å annat till livs när det gäller det ämnet. Jag är fascinerad över hur man med enkla tantriska tekniker kan öka njutningen i allt man gör och delar gärna med mig av mina erfarenheter på området. Att hitta rätt i djungeln av glidmedel, dildosar, massagestavar med mera är inte det lättaste, jag hjälper dig att reda ut begreppen och hur du kan tänka för största möjliga njutning för alla inblande.
.
Jag bor och verkar mest i Södertälje och Stockholm med omnejd, men reser även en del så det är inte omöjligt att du kan boka mig även i städer som Örebro, Arboga, Nyköping, Nynäshamn, Malmö Lund och Kristianstad. Och kan inte jag frågar jag någon av mina kollegor.
Kontakta mig på tantraliv@gmail.com