Tantrakurs för par - massage

Två hela dagar med grunderna i tantra och skön sinnlig tantrisk massage, tantriska ceremonier och njutning på flera plan. Kom och lär dig ”Min”  tantramassage som jag utvecklat sedan 2010, den fokuserar på en upplevelse av hela kroppen. Under denna heldagskurs lär du dig grunderna i tantra och du får prova på att ge tantramassage på din partner.
Du lär dig hur du med enkla medel kan få din partner att njuta på nivåer som du inte trodde fanns, komma ner i djup avslappning och ändå känna sig fylld av energi.
 
På lördagen fokuserar vi på hur vi kan tänka och utveckla vår förmåga till beröring och njutning. Efter lunch får en av er i paret, full uppmärksamhet och en beröring i fem steg inkl varm olja, allt under min guidning.
 
På söndagen fokuserar vi på hur vi med enkla medel kan stärka vår relation till varandra. Efter lunch är det dags för den andra av er i paret att få full uppmärksamhet och beröring, allt under min guidning.
 
Efter kursen kommer du att ha en ökad förståelse för:
- andningens betydelse
- konsten att vara närvarande
- kärleksfull kommunikation
- kärleksnycklar - verktyg att ta med hem
- sinnlig beröring - att ge och ta emot
- att skapa ett tantrakit (manual ingår)
- hur du kan fördjupa relationen med din partner
- hur du kan påverka både din och din partners upplevelse
- hur du ökar din känslighet, så att du kan ge ännu bättre beröring
 
Den som någon gång sökt information om tantramassage har upptäckt att det finns en mängd olika varianter, lika många olika som det finns tantramassörer. Allt från de där sexuell energi är det allra viktigaste och som lika gärna hade kunnat kallts erotisk massage, till sådan tantramassage som knappt vidrör kroppen. Den tantramassage jag lär ut, fokuserar aldrig på sex, även om känslan av att vara kåt får finnas med som en känsla bland alla andra känslor. Syftet med ” min” tantramassage är väcka kroppen med olika sensationer och det finns massor att upptäcka och utforska. Kursen passar alla som är nyfikna, oavsett kön, sexuell läggning eller social status. Tanken med kursen är att inspirera dig och din partner till hur nu kan gå vidare. viktigt att alla kan slappna av och känna sig bekväma, därför skapar vi ett tryggt rum, där den som så önskar kan vara avklädd, bra om ni känner er bekväma med andras nakenhet, även om ni själva väljer att vara påklädda.
 
Varmt välkommen till en härlig helg!
 
En vecka innan kursstart skickas ett välkomstmail ut, med praktisk information. 
Blir kursen mot förmodan inte av, pga av för få deltagare, betalas alla pengar tillbaka. 
 
Anna Torsdotter heter jag  som håller kursen, jag är utbildad sexsibilitycoach och tantraterapeut och har jobbat med tantramassage och beröring sedan 2010. Jag har utvecklat min egen tantramassage som jag lär ut grunderna till på kursen. Läs mer om min verksamhet här.

Pris: inkl moms/par ( fika med frukt och nötter, samt te ingår) lunch går vi ut och äter. 
Antalet platser är begränsade och anpassade efter rummets storlek. Dock minst 4 betalande par  
( Vill du gå en sådan här kurs,  har tillgång till en trevlig lokal, hemma hos dig eller ute på stan/ orten/ landet där du bor, hör av dig, 0709-203192! Jag kommer gärna och håller kursen hos dig)

Sista dag för anmälan ca 14 dagar innan kursstart! Säkra din plats genom att betala in summan via Swish 123 618 5748, via bankgiro 5784-2163 Vill du hellre ha faktura? Meddela via mail
Anmälan som är bindande görs till Anna Torsdotter på mail tantraliv@gmail.com eller via sms på 0709-203192